Kontakt

Hvordan og hvornår kan vi række ud til dig?

Du kan kontakte os via kontaktformularen og ved at ringe til os.

Fra mandag til fredag kan du kontakte vores tysksprogede og engelsksprogede kundeservice mellem kl. 9 og 16 på følgende telefonnummer: +44(0)330 8080 240
Vi beder dig om kun at ringe til os på hotlinjens åbningstider.

Engelsk- og tysktalende kundeservice

Jeg ønsker at give feedback, hvordan gør jeg det?

Er du tilfreds, eller har du forslag til os? Så fortæl os det. Vi er glade for en vurdering på TrustedShops, Trustpilot eller en anmeldelse på Google. Er du en ægte fan, og ønsker du at dele din oplevelse? Så del dit billede eller din video på Instagram med hastagget #wickeyadventure eller send os et foto eller en video med en tekst til[email protected] til vores website. Vi glæder os til din feedback!

Hvor finder jeg feedback og billeder fra andre kunder?

Kunder fra hele Europa, som vi allerede har gjort glade, og som har delt deres eventyr med os, kan se se i ro mag i rubrikken Inspiration. Lad dig inspirere!

Kan man som blogger samarbejde med Wickey?

Du er blogger og vil gerne indgå samarbejde med os? Godt at høre! Send os blot en e-mail til [email protected], hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvordan du forestiller dig et fremtidigt samarbejde. Hvis du allerede har en PR-præsentation klar, kan du også sende os den. Så kan et kommende samarbejde komme endnu nemmere i stand!

Hvor kan jeg finde information om aktuelle konkurrencer?

Det gør du bedst ved at give os en like på Facebook. Her er du altid opdateret, uanset om du ønsker at vide mere om konkurrencer eller rabatkampagner osv.

Sammenlign Produkter