• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Gyngesæde til børn

Alle børn nyder følelsen af frihed og lykke, når de svinger sig højt op i den friske luft sammen med vennerne. Det fremmer også den motorisk udvikling og styrker balancesansen at gynge. Derfor er det vigtigste naturligvis det rigtige gyngesæde. Uanset om du vil udstyre et komplet legetårn med rutsjebane, klatrestativ eller et gyngestativ af træ med et gyngesæde. Wickeys Online-Shop tilbyder det ideelle gyngetilbehør til alle ønskede projekter. Fra det klassiske gyngebræt og et simpelt børnegyngesæde lavet af kunststof til imponerende redegynger, dobbeltgynger, tallerkengynger, gondolgynger og babygynger er der det perfekte sæde til al leg og sjov. Find også gyngesæder, der er egnede til den offentlige legeplads.

Jeres børns sikkerhed er en hjertesag hos Wickey og nyder højeste prioritet. Alle gyngesæder overbeviser med høj kvalitet. Både gyngereb lavet af polypropylen såvel som et gyngesæde med kæde overbeviser med fremragende stabilitet. Ringene og ottetalskrogene af galvaniseret stål sørger for en sikker fastgørelse, så dine børn sikkert kan gynge udenfor i haven.

Børnegyngesæde og gyngebræt

Der er forskellige materialer at vælge imellem, når det børnegyngesæder. Bestem selv, om du foretrækker et gyngesæde af træ, gyngesæde af gummi eller en kunststofgynge Alle materialer er ekstremt vejrbestandige og egner sig derfor perfekt til haven.

Det kan være ganske let at trylle et eventyrligt gyngeparadis frem : Med et gyngesæde lavet af kunststof kan du vælge mellem forskellige farvenuancer. Det elastiske gyngesæde tilbyder dog et blødt og behageligt sæde. Derudover tilbyder vi det klassiske gyngebræt af træ, der giver din have en hyggelig og helt naturlig atmosfære. På grund af det robuste trykimprægnerede træ tåler gyngebrættet ethvert eventyr. Begge klassikere er enkle og ukomplicerede at stille op, og de giver jeres børn gode legemuligheder. Gynge om kap to og to, svinge sig gennem luften eller organisere en kirsebærstensspyttekonkurrence fra gyngesædet - alt er muligt!

Gynge i redegyngen

Vil du udvide jeres børnelegetårn eller jeres legehus med et unikt gyngesæde? Så er du kommet frem til det rigtige hos Wickey! Et ægte højdepunkt for akrobater er tallerkengyngen. Dette kan give gigantisk gyngesjov, både stående og siddende, da det er bevægeligt i alle retninger. Den fås som tallerkengynge af træ eller kunststof og en abegynge af gummi.

Noget helt specielt for små gymnaster og cirkusartister er redegyngen. På de store redegynger er der endda plads til flere børn. Så de kan gynge og fjolle sammen. Polyethylenmaterialet er desuden ekstremt vejrbestandigt og vandafvisende. Til de små artister kan du også se vores smarte fodgynge som et alternativ til det enkle gyngesæde!

Perfekt til vores legetårn med hængebro er vores gynge Bøje, som matroserne kan dykke ned i den blændende undervandsverden med. Så hedder det bare: Fuld kraft frem!

Børnegynge offentlig

Ud over vores gyngesæder til privat brug, kan også finde gynger til det offentlige område i Wickeys Online-Shop. Hvis du vil installere legeredskaber på en legeplads eller andet offentligt område, skal det have EN 1176-certifikatet. Alle gynger med varmgalvaniseret kæde oopfylder certifikatets sikkerhedsbestemmelser. Se dig omkring i vores kategori „Offentlig legeplads“, hvor du også finder legetårne og rutsjebaner til offentlig brug.

Vidste du mon? Når dine små har været ude i haven med venner, bliver de til små søvnige drømmere. Vores Wickey børnesenge sørger for en afslappende søvn. Uanset om det er enkeltseng, højseng eller en køjeseng med rutsjebane - der kan findes en perfekt legeseng til alle børn. Find derudover flere fede legeredskaber hos FATMOOSE!

Wickey - Gyngesæde samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right