Wickey – Create your own adventure!

Er der noget bedre end strålende glade børneansigter? Det synes vi ikke, og derfor har vi sat os for at skabe overraskende og sjove kvalitetsprodukter til børn. Vores flotte klatretårne, legehuse, gynger og sandkasser er udført i træ af bedste kvalitet. Hertil kommer sjove ekstrafunktioner, der rigtig vækker børnenes fantasi. Med vores produkter henter du byens bedste legeplads direkte hjem i haven!

Direktøren Guido Goyen udviklede sit første klatretårn i starten af 1990'erne. Til at begynde med blev klatretårnene solgt via fysiske butikker. Da internettet kom på banen i slutningen af 1990'erne anede Guido nye muligheder, og besluttede sig for selv at stå for salget af sine klatretårne ved at markedsføre dem online. Online-salget blev en stor succes. Dette kulminerede i grundlæggelsen af virksomheden Wickey i 2009, hvorfra klatretårne af samme navn i dag sælges. Siden da er det kun gået fremad. Vores legetårne sælges nu over hele Europa, og inden for de seneste par år har vi udvidet varesortimentet med børnesenge.

I dag har vi mange kvalificerede og motiverede medarbejdere ansat, der alle deler virksomhedens motto. Vores medarbejdere arbejder inden for følgende afdelingsområder: marketing, IT, produktudvikling & grafikdesign, regnskab & personale, logistik, produktion & indkøb samt kundeservice.

Hvem er vores kunder?

Vidste du, at der står et Wickey legetårn i over 500.000 haver fordelt over hele Europa? Vores knowhow vokser hele tiden, og derfor producerer vi ikke længere kun klatretårne til private forbrugere, men også EN1176 godkendte legeredskaber til offentlige legepladser og institutioner. Derfor kan du også møde vores legetårne i børnehaver og offentlige institutioner.

Vi vægter service og god kundekontakt højt

Vores kompetente og venlige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Venlige medarbejdere og kompetent rådgivning er vigtige områder for os. Vi har over 1 million kunder fordelt over hele Europa og er dermed en af branchens største producenter af legetårne. Takket være vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde kompetent rådgivning, god service og produkter af bedste kvalitet.

Kvalitet, sikkerhed og tillid

Vi anvender kun kvalitetskomponenter til vores legeredskaber, herunder træ af førsteklasses kvalitet. Dine børns sikkerhed har nemlig førsteprioritet hos os.

  • Fremstillet i Tyskland
  • Stabil og solid konstruktion
  • Afhøvlet massivt træ uden skarpe kanter
  • Kvalitetsprodukt
  • Specialudviklede, todelte sikkerhedshætter
  • Sikkerhedstestet kvalitet
  • Overvåget produktion
  • Massiv brystning