• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Legetårne og klatrestativer til offentlige legepladser

Offentlige legepladser er populære mødesteder blandt børnefamilier, for her kan børnene tumle, klatre og løbe lige så tosset de vil. Legepladser er som magneter, uanset om de befinder sig på en campingplads, i børnehaven eller i parken: Her føler børnefamilierne sig hjemme, for her må der gerne larmes lidt ekstra og leges lidt vildere. Legeredskaber til offentlig brug testes og certificeres i henhold til EU-standarden EN 1176. Wickey fører et stort udvalg af certificerede legetårne samt et stabilt gyngestativ til offentlige legepladser. Disse er vejrbestandige, holder stand mod vandalister og giver derfor legeglæde i mange år.

I Wickey onlineshoppen finder du professionelle legeredskaber til din institution. Vælger du et Wickey legetårn med rutsjebane og gynge, får du et kvalitetsprodukt af massivt træ, udført i et flot og nyskabende design – det hele til en yderst favorabel pris. Gør dit hotel eller din restaurant endnu mere attraktivt med en offentlig gynge eller et legetårn med rutsjebane. En legeplads giver forældrene mulighed for at slappe af, mens ungerne hygger sig med at klatre, rutsje og forbedre deres motoriske færdigheder sammen med vennerne.

Wickey GIANT legetårne

Vores legetårne i GIANT serien er udviklet specielt til offentlige legepladser og disses særlige krav til stabilitet og holdbarhed. Vores legeredskaber er 100% modulære, og du kan derfor indrette din legeplads præcist som du vil. De solide træstolper garanterer sikker legesjov selv til store børnegrupper og hårdhændet behandling. GIANT klatretårnene holder stand mod al slags vejr, både sne, regn og sol. Wickey GIANT legetårnenes enestående design vækker begejstring både hos børn og voksne.

Her finder du med garanti lige det legetårn, der passer perfekt til din restaurant, dit hotel eller dit fællesområde: Det skæve pælehus GIANT Villa egner sig perfekt til børnehaver og de nederste klassetrin i skolen, idet mindre børn uden problemer klarer turen op på den 100cm høje platform. Er du på udkig efter et alsidigt legetårn til en skole eller en større campingplads? Så er det stabile

Næsten alle GIANT legetårnene kan købes med eller uden klatrestativ. G-Force modellerne med gyngestativ giver endnu flere legemuligheder, til gengæld er basis-modellerne mere pladsbesparende. Udvid dit GIANT legestativ med et G-Force gyngestativ og vores certificerede tilbehør for legeglæde uden grænser, det være sig f.eks. en rutsjebane eller en brandmandsstang.

Gyngetilbehør til offentlige legepladser

Alle børn elsker at gynge! De mange forskellige gyngesæder fra Wickey forvandler din offentlige legeplads til et eventyrligt legeunivers i særklasse. Prøv en babygynge, der er specialudviklet til offentlig brug og certificeret i henhold til EU-standarden EN 1176, eller styrk legefællesskabet med vores robuste redegynge, der har plads til flere børn. I Wickey onlineshoppen finder du selvfølgelig også populære modeller som gyngesædet Longi. Når du har fundet det perfekte gyngesæde, skal du huske at medbestille det passende gyngebeslag. I Wickey online shoppen finder du et stort udvalg af gyngebeslag og gyngekroge, der gør det nemt at fastgøre gyngen sikkert. Herudover har vi masser af spændende gyngetilbehør på lager!

Certificeret legetårnstilbehør til offentlig brug

I Wickey online shoppen finder du udover certificerede gynger og rutsjebaner også varmgalvaniserede gyngekroge til sikker og hurtig fastgørelse af gyngen til gyngestativets overligger. GIANT legetårnet står sikkert og stabilt takket være ekstra store vinkelankre, der er godkendt i henhold til EU-standarden EN 1176. Herudover kan du udvide dit legetårn til offentlig brug med diverse certificerede accessoires. Håndtag, klatregreb, brandmandsstang eller hejsesystem er blot nogle af mulighederne. Din legeplads bliver dermed endnu sjovere for både store og små.

Wickey - Offentlig legeplads samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,7 ud af 5 stjerner.

FAQ

  • Hvad koster et legetårn til en offentlig legeplads?

    Omkostningerne ved en offentlig legeplads varierer meget og afhænger af forskellige faktorer som størrelsen, de monterede redskaber og vedligeholdelsen.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right