• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Gyngekroge og gyngebeslag

Wickey-legetårne med gynge såvel som trægyngestativer udstyres som standard med gyngekroge eller gyngebeslag. Hvis du sammensætter et individuelt Gør det selv-legetårn og gerne vil supplere en Wickey-gynge bagefter, finder du her de matchende gyngekroge med gevind eller et gyngebeslag med karabinhage til projektet "Bygge din egen gynge". Af hensyn til de små eventyrers sikkerhed må må der ikke mangle en stabil gyngesamling til gyngestativet. Nogle specielle modeller af gyngesæderne, såsom dobbeltgyngen, kræver specielle beslag. Disse fås også her i Online-Shoppen! En enkelt eller dobbelt gynge i egen have er et fantastisk legeredskab, der får alle børns hjerter til at slå hurtigere.

Fastgørelse af gynge til bjælken

Alle gyngekroge og gyngebeslag overbeviser ved høj kvalitet og fordelagtige priser og kan let monteres og fastgøres på Wickey-gyngestativerne. De er desuden ekstremt vejrbestandige, da gyngearmaturet enten er galvaniseret eller lavet af rustfrit stål. Derfor modstår havelegeredskaberne al slags vind og vejr.

Næsten alle gyngekroge med gevind leveres med en karabinhage med nylonlejer, som gyngerebet eller gyngekæden fastgøres til. Alternativt kan du også finde gyngekroge med en klassisk bøjlekrog hos os.

I modsætning til gyngekrogen med gevind, går gyngebeslaget med karabinhagen rundt om gyngens træbjælke. Vi fører begge typer: gyngebeslag til bjælker af firkanttømmer og gyngebeslag til bjælker lavet af rundtømmer. Vær opmærksom på de forskellige diametre, når du vælger. Med de robuste kroge og beslag kan næsten alle gyngesæder monteres. Uanset om du hænger en redegynge op, fastgør hængekøjer på væggen eller monterer XXL-gynger til flere mennesker. Afstanden mellem gyngekrogene afhænger af gyngemodellen.

Offentlige legepladser og jordforankring af gyngen

Ud over de galvaniserede stålkroge til jeres egen have tilbyder Wickey også gyngetilbehør til offentlig brug. Til havelegetøj på en legeplads eller campingplads kræves der nemlig certificering i henhold til EN 1176. Du kan købe både gyngekrogen med varmgalvanisering eller gyngekrog i førsteklasses rustfrit stål til offentlig brug hos Wickey.

Ud over gyngekroge af høj kvalitet er især forankringen og fastgørelsen af gyngen i jorden vigtig. I vores sortiment "Gummimåtter og ankre" finder du de matchende ankre og sikkerhedsmåtter til jeres børnegynge, dit Wickey legetårn eller legestativ. Træstolperne nedstøbes i beton i jorden sammen med ankrene. Så er du perfekt udstyret med gyngekrog, gyngebeslag, sikkerhedsanker og gummimåtter til ethvert heroisk barns fødselsdag.

Vidste du mon? Ud over individuelle gynger lavet af træ og Wickey-legetårne med gynge, får du også hos os et spændende legehus med gynge. Et legehus kan både tjene som et hyggeligt tilflugtssted for jers unger samt sørge for spændende eventyrhistorier. Lad dig inspirere i vores Shop!

Wickey - Gyngekroge samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right