• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Køb klatresten og klatregreb til gode priser

Klatresten og klatregreb gør ethvert havelegeredskab til en sjov oplevelse. Wickey byder på et varieret sortiment af klatregreb, klatrevægge og klatrenet. Produkterne er ideelle til udvidelse af jeres Wickey-legetårn. På den måde kan ethvert klatrestativ udvides med de farverige klatresten og klatregreb.

Vores tilbehør til legestativer vil overbevise med deres forskellige former og farver, så de små klatrere fra 3 årsalderen har de rigtige gadgets. Materialerne er ekstremt vejrbestandige og sikrer årevis med klatresjov. Tilhørende jordankre stabiliserer ikke kun legetårne og gynger, men også klatrevægge.

Klatrestativ med mange klatremuligheder

Til jeres eget legetårn med klatrevæg er vores klatregreb i børnestørrelse perfekte! De forskellige former og størrelser fremmer den motoriske udvikling og ligevægtssansen. De fås i farverne rød, blå, gul og grøn. Desuden kan også vælge det helt brogede sæt. De små klatregreb har en størrelse på 9 cm, mellemstørrelse er 10 cm og de store er på 15 cm. Vælg størrelse eller sværhedsgrad efter jeres børns individuelle behov og færdigheder.

For at kunne fastgøre klatrestenene direkte på klatrevæggen medfølger der cylinderhovedskruer og indslagsmøtrikker. Kompositmaterialet af høj kvalitet med indbyggede metalringe overbeviser ved fremragende vejrbestandighed. Bestil klatregrebene til gode priser online!

Klatrevæg til haven

Et legetårn med klatrevæg inviterer alle børn til at klatre. Til at få mest muligt ud af de farverige klatresten til børn er en Wickey klatrevæg ideel. På den ene side kan du online bestille en fritstående klatrevæg, på den anden side en væg som tilbygning til jeres legetårn med rutsjebane. Alt efter afsatsens højde ændres klatrevinklen. Trævæggene kan fås både åbne og lukkede. De består af solide bærebjælker og træbrædder, der er trykimprægnerede.

Vidste du mon? Et Wickey-legetårn kan udvides ikke kun med klatrestænger,rebstiger og kolbøttestænger til gymnastik i haven, men også med sandkasse,gynge og rutsjebane. Uanset hvilket legetårn eller legehus du har besluttet dig for, kan alle klatrestativer udvides med alle vores legeredskaber.

Wickey - Klatregreb samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,58 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right