• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Byg din egen gynge med gyngesamlinger

Projektet "Byg selv dit gyngestativ" starter med det rigtige materiale. For selv at bygge en gynge lavet af træ skal du bruge: stolper, mellemstykke til gynge, gyngekroge og selvfølgelig også gyngesæder.

Mellemstykke til gynge fra Wickey er idelle til trægynger lavet af firkanttømmer og rundtømmer. Vores sortiment byder på matchende samlestykker til fritstående gyngestativer, legetårnsudvidelser og vægbeslag til at fastgøre gyngen til en væg. Afhængigt af bjælkens type og størrelse har du valget mellem runde gyngekrog, firkantede mellemstykke til gynge eller såkaldte Smart mellemstykke til gynge.

Vores mellemstykke til gynge eller hjørnebeslag er velegnede til fritstående gyngestativer samt tilbygningsgynger til legetårne og klatrestativer. Hvis du selv ønsker at bygge en stor gynge til dit barn, kan du ud over de passende samlinger til gyngen også bestille stolper med de korrekt jordforankringer hos Wickey.

Vægbeslag til trægynger

Leder du efter en mulighed for at stille en gynge op i en lille have og gerne vil montere gyngestativet af træ på en væg? Hos Wickey finder du de optimale vægsbesalg af pulverlakeret metal, velegnet til tværbjælker af firkant- eller rundtømmer. Det firkantede vægbeslag er designet til firkanttømmer og det runde vægbeslag er beregnet til runde stolper.

Foruden mellemstykke til gynge kan du i Online-Shoppen også finde det rigtige tilbehør til børnegynger. Hos Wickey finder du et stort udvalg af farverige babygynger, spændende dækgynger og redegynger, hvor der kan sidde flere børn på. Eller I kan fuldende gyngen med et sæt gymnastikringe eller en klatrestige. Et alternativ til den klassiske trægynge er en tovbane. En tovbane med en tallerkengynge vil gøre din have til en ægte eventyrlegeplads.

Nem montering - sikker gyngespas

Alle Wickeys mellemstykke til gynge er forboret, så den rigtige placering af hullerne og deres størrelse i træet er let at bestemme. Tværbjælker og stolper er optimalt forberedt til opbygning af en trægynge. Når den først er sat op, kan gyngespasen begynde! De ekstremt vejrbestandige mellemstykke til gynge lavet af pulverlakeret metal forbinder træbjælkerne sikkert og robust.

Jeres børn vil have mere gyngespas? Måske det skulle være en vippe! I Wickeys Online-Shop finder du søde klatrenet, hvor dit barn kan klatre op og ned som Spiderman.

Wickey - Mellemstykke til gynge samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right