• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Køb legeredskaber billigt online

Wickeys webshop tilbyder en række forskellige legeredskaber til børn. Kig dig omkring i ro og mag og find de bedste tilbud. Uanset om du søger børneseng eller klatretårn - her er noget for alle!

Vi vil rigtigt gerne give dine børn mulighed for sjove eventyr. Fordi alle små helte er hovedpersoner i deres egen fantasiverden. Samtidig fremmer vores unikke produkter både bevægelse i frisk luft samt kreativiteten.

Hos Wickey finder du legeredskaber til haven, som fx gynger og sandkasser i træ, hele året rundt til gode kampagnepriser. Og alt i den høje Wickey-kvalitet: Alle tilbud fra tilbehør til legetårne og til pælehuse med rutchebaner, overbeviser med kvalitetstræ i holdbar trykimprægnering. De farverige farver og muntre detaljer forvandler haven og børnenes værelser til et fortryllet legeparadis. Klik dig gennem vores gode tilbud og find din favorit blandt alle klatretårnene med rabat. Du får garanteret dine børns øjne til at stråle.

Vores klatretårne: Gode priser og høj kvalitet på samme tid

Dit eget klatretårn i haven betyder, at I kan gynge og lege udenfor i det fri med vennerne til en overkommelig pris. Wickey tilbyder regelmæssigt rabatuger. Tjek de kreative legetårne, der produceres med stor omhu i Tyskland: Fra klatrestativer med to gynger og sandkasse til træhuse med rutchebane - vi har altid det rigtige til enhver familie. Vores klatretårne i træ med platformhøjder fra 90 til 210 cm passer til børn i forskellige aldre. Du har fundet det perfekte tilbud, men dine små pirater ønsker for alt i verden et skibsror eller klatresten på væggen? Opfyld dine eventyreres drømme! Alle Wickeys klatrestativer kan udvides med farverigt tilbehør På den måde kan du opfylde dine matrosers individuelle legebehov. Kom tit tilbage, så du ikke går glip af et godt køb!

Gynger og sandkasser i træ

Alle børn nyder at lege ude i det fri. Smid strømperne og lad tæerne grave i det løse, gyldne sand. Byg smykke sandslotte og gyng højt op i luften med en børnegynge. Udover vores klatretårne tilbyder vi også lækre sandkasser og gynger til gode priser i vores webshop. Wickeys sandkasser fås i flere forskellige varianter: Du kan både få dem helt kvadratiske eller som sandkasseskibe til dine søfarere. Vælg størrelsen der passer til pladsen i haven eller antallet af eventyrere. Bestil tillige en billig gynge i træ i webshoppen og skab en ægte legeplads til ungerne i din egen have . Klik dig gennem Wickeys udsalg, så du ikke går glip af vores mange gode tilbud på gynger og sandkasser.

Børnesenge 200x90 cm: Køb billigt og byg selv

Når de små opdagelsesrejsende har givet den gas i legetårnet med rutchebane og gynge, bliver de dejligt trætte ved sengetid. Ud over eventyrligt legetøj, tilbyder Wickey også fantastiske børnesenge, så dine børn rigtigt kan glæde sig til sengetid. Muntre detaljer gør børneværelsets loftseng til en hyggelig oase, hvor man har det godt. Det naturlige og solide træ skaber en sikker ramme for dine børns drømme. Wickeys børnesenge fås i målet 200x90 cm. Du finder også madrassen, der passer til, i shoppen. Dit barn vil elske at hoppe ud af børnesengen med rutchebane hver morgen. For at opfylde alle børns ønske om en legeseng, tilbyder vi jævnligt billige børnesenge på Wickey udsalg Vores udvalg rækker lige fra himmelske enkeltsenge i naturtræ over loftsenge og til billige etagesenge, der sikrer søde drømme. Vælg den perfekte fantasiverden, så selv den mindste spire føler som i sin helt egen eventyrskov. Gå på eftersøgning med dine små detektiver og spar penge med vores gode tilbud på børnesenge. Tjek det hele nu og bestil direkte!

Vores tip: Bliv fan af Wickey på vores sociale medie og bliv blandt de første til at få information om nye produkter og gode tilbud. Tjek os jævnligt på Facebook og Instagram og lad dig inspirere. Se flere fede legeredskaber hos FATMOOSE!

Wickey - Sale samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,71 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right