Spar op til  30%! Slå til nu

Bestilling & Levering

Indlæser...

Hvad koster det at få tilsendt min bestilling?

 
Fragt

 


Danmark


Bornholm

Bestillinger
over 375 kr

0 kr 750 kr

Bestillinger
under 375 kr

50 kr 50 kr

 

Levering af vores artikler fra den danske webshop kan kun ske til Danmark.

Hvordan sendes min bestilling?

Alt efter bestillingens størrelse leverer vi dine varer via pakkepost eller spedition.

Små pakker sender vi med DHL, GLS, DPD eller UPS. Så snart din bestilling er afsendt, modtager du en bekræftelse per e-mail med et tracking-nummer. Denne fremgangsmåde gælder især vores tilbehørsartikler.

Større pakker som legetårne og gynger leveres via speditionsfirma. Bestillingen leveres til fortovskanten efter forudgående telefonisk aftale. Normalt aflæsses din bestilling med en løftevogn. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at aflæsse bestillingen med håndkraft. I disse tilfælde beder vi dig indtrængende om at give chaufføren en hånd.

Hvornår sendes min bestilling?

Du finder leveringstiderne på siden med produktbeskrivelsen, lige oven over prisen. Leveringstiderne varierer alt efter artiklens størrelse og type. Hvis du bestiller flere forskellige artikler, gælder leveringstiden for artiklen med den længste leveringstid som udgangspunkt.

Ved speditionsartikler som f.eks. legetårne og gynger aftaler du leveringstidspunktet telefonisk med speditionsfirmaet. Derfor er det meget vigtigt, at du angiver dit korrekte telefonnummer.