• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Legetårne i Disney-stil

Et eget Wickey Legetårn i haven bliver i unikt Disney design den bedste gave til dit barn. Et sporty klatrestativ med Disney karakterer, Mickey Mouse legehus eller et klassiskmed Spider-Man til børn – dine børn kan vælge mellem forskellige modeller med deres yndlingshelte, der passer til deres favorit Disney merchandise. Vores klatretårne med sandkasse er tilgængelige i forskellige størrelser og prisklasser. Dem, der ønsker at købe Disney produkter, har med vores eksklusive modeller valget mellem fire eventyrlige verdener. I vores Wickey online shop finder du det perfekte legetårn fra Mickey Mouse, Kongen af Løver produkter eller modeller fra Frost og Spider-Man til børn. Vælg desuden mellem kompakte og store legetårne eller klatretårne, afhængigt af dine små Disney fans' behov og jeres tilgængelige plads.

Klatretårne og legetårne af træ bringer helte til live

Kvaliteten af vores træ er meget vigtig for os i vores produkter. Derfor overvåges produktionen af klatretårne og legetårne af træ i Disney design professionelt. Dekoreret med vores højkvalitets trykte presenning, vågner favoritkaraktererne til live - uanset om Mickey Mouse er den største helt for børnene eller Anna og Elsa fra Frozen. Så snart du har opbygget legetårnet i Disney stil, er der sørget for årelang legesjov for dine børn. Klatretårnene er lavet af imprægneret massivt træ, hvilket gør dem særligt robuste og i stand til at modstå alle vejrforhold udendørs. De stabile bjælker gør det muligt for flere børn at lege samtidigt, hvilket er ideelt til børnefødselsdage eller havefester. Uanset om børnene fortryller haven med Elsas magi eller spiller på klatrestativet med deres Spider-Man legetøj - et Wickey legetårn med sandkasse passer perfekt ind i ethvert spil. Til fastgørelse af legetårnet i haven er der forskellige muligheder som jordanker, grundanker eller vinkelanker til rådighed. Faldunderlag i haven omkring trælegetårnet sørger også for ekstra sikkerhed, især ved klatretårne med gynge eller rutsjebane.

Legeglæde med trælegetårne fra Wickey

Selvfølgelig har vi også miljøet i tankerne, når vi producerer. Vi skaffer både til vores større og mindre klatretårne gran- og fyrretræ fra Øst- og Centraleuropa, som stammer fra bæredygtig skovdrift. Trykimprægneringen sikrer levetid og holdbarhed ved at presse den ind i træet med vand. Derfor er det ikke nødvendigt at male eller lakere legehuset på stolper eller legetårnet i Disney-design.

Wickey - Disney samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,7 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right