• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Klatrespas hjemme i haven

Med Wickeys klatrestativer bliver små eventyrere til modige bjergbestigere. En klatrevæg eller et klatrenet er den perfekte kombination af leg, spas og sport og forvandler jeres have til en sportsplads for børnene. Legende let træner børnene deres motorik og behændighed ved at klatre i haven. Efterhånden forbedrer de deres taktik og slår deres personlige rekorder i klatring. Et klatrenet med stativ egner sig fremragende som legetårnsudvidelse. Fornøjelserne kan på denne måde udvides og udbygges helt efter egen smag.

Enkel montering giver sikker klatrefornøjelse

Livlige og aktive børn elsker at klatre. Wickeys klatrevægge og klatrenet er derfor et godt og ikke mindst sikkert alternativ til at understøtte og fremme jeres børns aktivitet. Klatrestativerne v fra Wickey er udformet på en måde, så opstilling og montering er ukompliceret, at selv uerfarne gør det selv-personer kan være med. De små klatreeksperter behøver derfor ikke vente alt for længe, før de kan klatre løs på stativet. Wickey anvender ved alle Outdoor-legeredskaber trykimprægneret træ. På grund af imprægneringen er træet egnet til permanent udendørs brug og ekstremt vejrbestandigt. Produktets langtidsholdbarhed garanterer årevis med sjov!

Kombinér legestativstilbehør

En klatrevæg for børn eller et klatrenet fra Wickey kan let kombineres og udvides med andet legeredskaber. Gør den sportslige mangfoldighed i din have større med et legestativ eller klatrestativ fra Wickey, og udvid for eksempel dit legetårn med et klatrenet. Den lokale have bliver hurtigt et eventyrparadis for de små. Med det rigtige tilbehør fra vores Online-Shop kan du udforme din personlige klatrepark, som børnene vil elske. Ved at fastgøre klatregrebene på en klatrevæg kan sværhedsgraden fastlægges individuelt. Ved for eksempel at montere færre klatregreb i en mindre størrelse er det muligt at udfordre erfarne klatrere. Lad dig inspirere af vores cool udvidelses- og kombinationsmuligheder til at skabe et smukt eventyrparadis for dine børn. Uanset om det er en klatrende abe eller en topatlet, byder Wickeys legeredskaber til børn på en særlig legeoplevelse for alle!

Wickey - Klatrenet og klatrevæg samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right