• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Gummimåtter og ankre til private og offentlige legepladser

Jeres børns sikkerhed nyder hos Wickey højeste prioritet. Tilsvarende vigtigt og nødvendigt er den korrekte forankring af dit legetårn eller din gynge. Kun med det rette tilbehør står et legestativ stabilt og sikkert. Derfor anbefaler vi at fastgøre dit legestativ til underlaget med sikkerhedsankre. I vores Wickey Online-Shop finder du matchende ankre til alle slags legetårne og gynger. Du kan også bestille gummiplader eller gummimåtter til private og offentlige legepladser.

Ankre - sikker opstilling af legetårn

Til opstilling af dit legeredskab skal du bestille ankre til gynger, legetårne, kolbøttestænger og klatrevægge direkte hos Wickey. Der har du valget mellem klassiske jordankre, vinkelankre og grundankre. Hvilke sikkerhedsankre der er egnet til dit legeredskab, afhænger af stolpetypen såvel som havejordens beskaffenhed.

Den mest populære model hos Wickey er vinkelankeret, der også er kendt som et stolpeanker. Disse varmgalvaniserede ankre til nedstøbning i beton er særligt stabile. De er velegnede til alle legetårne, gynger og klatrestativer med integreret sandkasse eller til et legehus på stolper. Forankringerne er monteret på indersiden af træstolperne. Disse ekstremt vejrbestandige vinkelankre kan bruges til forskellige stolpestørrelser.

Tip: Når du bygger dit legetårn eller dit gyngestativ, skal du sørge for, at jordankrene og vinkelankrene nedstøbes i beton i havejorden. Betonen tager nogen tid for at tørre og for at kunne belastes fuldt ud.

Grundankrene med skrue er meget lette at samle og er ideelle til skrånende stiger og klatrevægge. Monteringen udføres hurtigt: Skru den bare ned i jorden på det ønskede sted, fastgør den til stolpen, og så forankringen er allerede monteret.

Jordankeret Safety, der skal nedstøbes i beton i haven, er meget velegnet til sikring af dit legetårn. Navnlig er gyngestativernes skrånende bjælker lette at fastgøre med sikkerhedsankrene. Ankeret er takket være fastgørelsen til stolpens inderside ikke synlig udefra. På grund af den specielle konstruktion og de varmgalvaniserede lasker giver det en stabil fastgørelse i alle retninger. Klik på de enkelte ankre, og læs mere.

En yderligere variant til fastgørelse af et legetårn eller en gynge er stolpefoden, stolperør med indslag eller helt enkelt et stolperør.

Blød landing på gummimåtterne

Dit barn vil opleve de største eventyr med Wickeys legeredskaber. For at dine børn kan klatre i sikkert op og ned i legestativet og på jeres gynge kan svinge sig i højden, anbefaler vi brug af faldmåtter eller gummimåtter. Risikoen for tilskadekomst holdes derved så lav som muligt. Du lægger gummimåtterne, der er beregnet til legepladser, ud omkring legeområdet med gynger, rutsjebaner og klatrevægge Gummimåtterne fås i forskellige farver og tykkelser.

Du udvælger et legetårn lavet af træ med den passende afsatshøjde til dine børn. Vores legestativer fås i højder fra 90 cm til 210 cm. Jeres børns alder og behov og mulighederne i din have er bestemmende for valget af udstyr. For gummimåtternes vedkommende kan du vælge mellem tykkelser på 2,5 cm og 4,5 cm. I Wickeys Online-Shop finder du også gummimåtter med fastgørelsesstifter, som forhindrer måtterne i at skride.

Certificerede ankre og gummimåtter til offentlige legepladser

Især på offentlige legepladser skal udstyret modstå en særlig intensiv brug og en stor tilstrømning af børn. Derfor kommer man ikke uden om en solid forankring sådanne steder. Vinkelankrene til vores offentlige legetårne i GIANT-serien varmgalvaniserede og ekstra store. Yderligere beskyttelse af børnene fås ved at udlægge sikkerhedsmåtter. Det er sikkert for alle børn at klatre, gynge og slå kolbøtter på legeredskaber fra Wickey!

Wickey - Faldsikring og ankre samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,58 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right