• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Rutsjebaner til privat og offentlig brug

Alle børn elsker at rutsje uanset alder – man bliver slet og ret aldrig for gammel til at nyde suset i maven! Op ad stigen og ned igen i fuld fart – enten sammen med vennerne eller med den bedste bamse i favnen. I Wickey online shoppen finder du masser af spændende muligheder, der giver dig mulighed for at udvide dit legetårn med en farvestrålende rutsjebane. Et legetårn med rutsjebane er nu engang bare dobbelt så sjovt som et uden!

Børnerutsjebaner

Hvem kommer først op til toppen af legetårnet? Herefter går det i susende fart ned ad rutsjebanen, efterfulgt af et hurtigt sandkassestop, inden legen starter forfra igen. Wickey har masser af børnerutsjebaner i forskellige størrelser, passende til højden på de forskellige legetårne og platforme. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, uanset om du leder efter en rutsjebane i haven eller offentlig brug. Vælg en rutsjebane i dit barns yndlingsfarve, og som passer optimalt til klatretårnets øvrige tilbehør. Uanset om du selv vil bygge et gyngestativ med rutsjebane eller allerede er den stolte ejer af et Wickey legetårn, finder du med garanti den helt rigtige tilbygningsrutsjebane i vores online shop.

Offentlige rutsjebaner

Leder du efter et legetårn med rutsjebane til en offentlig legeplads, en skole, en børnehave eller en campingplads? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I Wickey onlineshoppen finder du et hav af superflotte børnerutsjebaner til nem og enkel udvidelse af dit klatrestativ. De farvestrålende HDPE rutsjebaner og de ekstra robuste modeller af rustfrit stål er certificeret til offentlig brug og designet med stort belastning for øje.

Sikker leg på legepladsen: Alle vores offentlige tilbygningsrutsjebaner er testet og certificeret i henhold til EU-standarderne EN 1176-1 og EN 1176-3.

Wickey - Rutsjebane samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,71 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right