Spar på vores SPRING SALE

Populære kategorier

Babygynger fra Wickey

Med en babygynge fra Wickey stiger også de mindste snart højt til vejrs! I sikkerhedssædet glider de gennem luften, en frisk brise stryger om kinderne, og de stråler om kap med solen. Uanset om det er til privat brug eller til offentlige områder: Wickey tilbyder en række babygyngesæder; her er det rigtige for enhver smag. Uanset om du vil montere babysædet på et klassisk gyngestativ eller endda på et legetårn, så er begge dele mulige. Både de indendørs gynger lavet af splintfrit hårdt træ og de vejrbestandige kunststofgyngesæder til haven giver de yngste stor glæde og fremmer desuden deres balancesans.

Hvordan sætter jeg min gynge rigtigt fast?

Før der kan leges og pjattes, må børnegyngen sættes rigtigt fast. Med blot nogle få nemme trin kan du montere den ønskede babygynge, enten med et gyngebeslag eller med en klassisk gyngekarabinhage. Gyngetilbehøret, lavet af robust stål, modstår selv de vildeste flyveeventyr. Jeres børns sikkerhed har førsteprioritet hos os. Derfor er alle vores babygynger og gyngesæder - hvad enten det er til privat eller offentlig brug, sikkerhedstestede og er fremstillet i en høj kvalitet. Det er enkelt at indstille en sikker højde med de justerbare gyngereb. Derudover forhindrer egnede sikkerhedsseler risikoen for tilskadekomst. På den måde kan dine børn trygt svinge sig gennem luften på babygyngens sikre sæde. Derudover anbefaler vi at lægge gummimåtterud i gyngeområdet.

Gynger til børn i alle aldre

I vores butik finder I nogle babygyngemodeller, hvis størrelse kan ændres efter behov og ønske. På denne måde vokser gyngen sammen med barnet og kan bruges fra 0 år til langt ind i skolealderen. Efterhånden kan frontbøjlen fjernes og det samme med ryglænet, så der til sidst bliver et klassisk børnegyngesæde tilbage. Wickey har også en løsning klar til de kolde måneder: en stilfuld gittergynge i træ bringer sjov og leg direkte ind i børnehaven og giver masser af sjov uanset årstiden. Stabile babygynger lavet af træ er stadig i dag et ægte blikfang og fremkalder et smil i ansigtet på alle småbørn. Med mor eller far kan du nyde at gynge sammen på en redegynge Udover gyngesæder i forskellige former, farver og størrelser tilbyder Wickey også det rigtige tilbehør. Hos os finder I et bredt udvalg af gyngekroge, gyngebeslag og forlængerreb.

Havelegeredskaber til børn

De kreative babygynger til haven sættes fast på gyngestativer eller spændende legetårne. Disse er beregnet til børn fra 3 år og er med en rutsjebane, legehus og sandkasse et ideelt legeparadis for børn. Overbevis jer selv og oplev ikke kun cool gynger, men også et bredt udvalg af legeredskaber til haven i Wickeys Online-Shop. Uanset om det er et sporty klatrestativ, en klassisk dobbeltgynge eller en stor sandkasse. Med et Wickey trælegeredskab bliver alle børn til små opdagelsesrejsende. Se også andre fede muligheder hos FATMOOSE.

Wickey - Babygyngesæde samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,76 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right