Spar på vores SPRING SALE

TOP 10

minus-circle plus-circle Bør jeg fastgøre legeredskabet til jorden?

Selvom dit legeredskab virker stabilt og sikkert: Af hensyn til børns sikkerhed anbefaler vi, at alle legeredskaber forankres til jorden. Med genne forankring øges tårnets eller gyngens stabilitet. Alle ankre skrues ind i klatretårnets stolper og - afhængigt af den type anker, du vælger - ikke ses udefra. Generelt anbefaler vi, at forankre alle tårnets stolper, som står på jorden. Stiger og klatrevægge skal også fastgøres med hver to ankre. Du kan læse mere i de respektive produktbeskrivelser. 

Tip: Vores vinkelanker passer perfekt til alle tårne.

minus-circle plus-circle Hvordan skal man forholde sig ved samlingen af understellet og indstøbningen af ankeret?

Til indstøbning af ankeret/samling af understellet gøres følgende:

  • Monter understellet, og anbring det på det endelige sted. Overhold sikkerhedsafstandene som anført i monteringsvejledningen
  • Afmærk positionerne for stolperne, der hvor understellet skal stå. Sæt understellet et sted hvor alle hullerne kan graves op uden problemer. Tip: Hullerne bør være ca. 70 cm dybe og have en diameter på ca. 30 cm.
  • Forankringerne skal monteres på indersiden af træstolperne.
  • Stil nu understellet tilbage på det endelige sted.
  • Legetårnet skal stå vandret. Til hjælp herfor kan der bruges sten eller trækiler.
  • Hæld den færdige cement ned i hullerne op til ca. 60 cm fra overkanten. Sørg for at kun ankeret er dækket af cement; træstolperne skal forblive frie.
  • Når cementen er størknet, fyldes resten af hullet med muldjord.

Tjek at de bærende træstolper på legeredskabet har kontakt med underlaget under indstøbningen. Det er nødvendigt med en korrekt forankring for at sikre legetårnets stabilitet og for at undgå farlige punkter. Desuden beskytter forankringen skruerne mod at ruste for tidligt.

minus-circle plus-circle Er det nødvendigt med en grundplan til bygningen af legetårnet?

Det er ikke nødvendigt med en grundplan, idet legeredskabet først skal samles komplet og derefter nedstøbes på sit endelige sted. Der er mere information omkring monteringen af understellet i Spørgsmål 2.

minus-circle plus-circle Er det nødvendigt at bore for til skruerne?

Efter at træet på legeredskabet er tørt, anbefaler vi at forbore hullerne inden skruerne skrues i. Så minimeres risikoen for at der opstår revner. Desuden forhindres det at skruernes legering beskadiges, så de ikke angribes af rust alt for tidligt.

minus-circle plus-circle Hvor finder jeg byggevejledningen til mit Wickey-legeredskab?

Vejledningen tilsendes sammen med det, du har bestilt, i den vedlagte skruepose. Skulle du mod forventning ikke have modtaget den, bedes du kontakte vores kundeservice via [email protected], så sender vi dig en ny.

minus-circle plus-circle Kan legeredskabet monteres på andre måder end den beskrevne?

Dine legende børns velbefindende og deres sikkerhed er første prioritet for jer som forældre og også for os. Af den grund anbefaler vi at opføre vores legetårne på den måde der er vist i vores monteringsanvisning. Skønt alle vores legetårne er konstrueret og udformet, så de ville kunne opføres spejlvendt, undgås farlige punkter, hvis monteringen sker i følge monteringsanvisningen.

minus-circle plus-circle Hvilke træarter anvender Wickey?

Det imprægnerede Wickey-træ af fyr eller gran kommer fra naturlig og bæredygtig dyrking og har en exceptionel lange levetid udendørs. Det giver vores produkter et solidt fodfæste, så du kan være sikker på masser af sikker sjov.

minus-circle plus-circle Hvordan og hvornår kan vi række ud til dig?

Du kan kontakte os via kontaktformularen og ved at ringe til os.

Fra mandag til fredag kan du kontakte vores tysksprogede og engelsksprogede kundeservice mellem kl. 9 og 16 på følgende telefonnummer: +45(0)69 918 065
Vi beder dig om kun at ringe til os på hotlinjens åbningstider.

Engelsk- og tysktalende kundeservice

minus-circle plus-circle Hjælper speditørens chauffør mig med at bringe legeredskaberne ind på min grund?

Leveringen er gratis til kantstenen - derefter sørger du selv for resten.

minus-circle plus-circle Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil sende en artikel tilbage?

Hvis de artikler, der skal returneres, har været sendt med et speditionsfirma, så koordinerer vi sammen med dig et afhentningstidspunkt for transporten og dækker alle omkostninger ved returforsendelsen.

Hvis det derimod drejer sig om mindre pakker, så bedes du selv finde en pakketjeneste, der kan returnere varen.

Tip: Vælg altid den samme pakketjeneste, der sørgede for leveringen af varen til dig. Det er normalt det billigste valg.

For at lette og fremme tilbagesendelsen anbefaler vi, at du benytter vores returneringsformular. Dette er dog ikke obligatorisk.

Indlæser...

Sammenlign Produkter

chevron-right