• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Gyngestativ af træ

Gyngen med rutsjebane er en ægte klassiker blandt legeredskaberne. Uanset om det er på offentlige legepladser eller i de hjemlige haver - trægyngen med rutsjebane er uundværlig. Børnene flyver højt på deres gyngesæder som rigtige piloter. Modige bjergbestigere klatrer op på (klippe)afsatsen for at suse ned ad rutsjebanen og ned i dalen. Oplev i vores Online-Shop cool dobbeltgyngermed rutsjebane til drenge og piger i alle aldre. Et rutsjebane med en gynge fra Wickey passer i næsten enhver have på grund af det pladsbesparende design, og der er noget for enhver pengepung. Bliv inspireret af vores trægynger med tilhørende bølgerutsjebane, og skab jeres egen legeplads i haven.

Gyngestativ med rutsjebane og afsats

At bygge en gynge selv er et dejligt projekt for hele familien. Uanset om børnene er flere sammen eller alene, så elsker børn at gynge og rutsje. Afhængigt af barnets alder kan du vælge afsatshøjde og glidelængde til rutsjebanen individuelt efter jeres behov. Til mindre børn er et gyngestativ med en 120 cm høj afsats og en 240 cm lang bølgerutsjebane passende. Men hvis det sjove skal vare i mange år og især appellere til ældre børn, anbefaler vi en gynge med en 150 cm høj afsats og en ekstra lang 300 cm børnerutsjebane. For ikke at begrænse kreativiteten kan I vælge farven på rutsjebanen helt efter jeres eget hoved. Som alle Oudendørs legeredskaber fra Wickey er vores børns gynger lavet af robust firkanttømmer, og takket være en struktureret monteringsvejledning kan I nemt bygge jeres egen gynge. Takket være trykimprægneringen er træet beskyttet mod al vejrmæssig påvirkning, så det er ikke nødvendigt at male. Der er garanti for leg og sjov i mange år med et legeredskab fra Wickey!

Individuelle gynger med tilbehør

En særlig egenskab ved vores gynger er de forskydelige gyngestolper. Med blot nogle få enkle greb kan stolperne flyttes langs gyngebjælken, så der hurtigt kan laves en enkeltgynge med en fremspringende bjælke. For mere variation kan I bare sætte en rebstige, et klatretov eller en boksesæk op på stativet. Selv de mindste får noget for pengene hos Wickey: Udskift et børnegyngesæde med et babygyngesæde, og så kan de små glide gennem luften for første gang. Bliv inspireret af vores fantastiske tilbehør, og design et legeparadis efter jeres behov. Ungerne dykker hurtigt ind i en eventyrverden, hvor de bliver store helte.

Wickey - Gynge med rutsjebane samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right