• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Dobbeltgynger hjemme i haven

En dobbeltgynge af træ er et klassisk legeredskab, der bare må være i en have. Børnenes glæde er enorm, når de kan flyve gennem luften sammen med deres søskende eller venner. I modsætning til en dobbeltgynge af metal kan en dobbeltgynge af træ let og hurtigt tilpasses dine ønsker og behov. Udskift for eksempel et børnegyngesæde med et babygyngesæde, og så kan de små vove sig ud på deres første gyngeforsøg. En særlig feature ved vores gyngestativer er de forskydelige gyngestolper. Med blot nogle få enkle greb kan stolperne flyttes langs gyngebjælken, så der hurtigt laves en enkeltgynge med en fremspringende bjælke ud af en dobbeltgynge. På bjælken kan der fastgøres en rebstige eller et klatretov og snart tilbyder børnedobbeltgyngen på helt nye måder at lege og tumle rundt på!

Individuelle gyngestativer og dobbeltgynger

Hos Wickey finder I et bredt udvalg af gyngestativer i unikke og kreative udformninger. Lige fra en enkel dobbeltgynge med to gyngesæder til en dobbeltgynge af træ med klatrestige så er den rigtige model tilgængelig for enhver pengepung og enhver havestørrelse. Ud over de klassiske dobbeltgynger med rutsjebane finder du i vores Online-Shop også ekstraordinære gynger. Et gyngestativ med klatrenet eller en dobbeltgynge af træ med klatrevæg er især velegnet til aktive børn, der elsker at klatre. Også vores dobbeltgynger med redegynger giver helt speciel gyngesjov. Uanset om man er to eller alene, liggende eller siddende - det bliver aldrig kedeligt at gynge på en redegynge! Har I allerede et klatrestativ eller et legehus? Så er et gyngestativ fra Wickey en fremragende udvidelse. Skab en unik eventyrverden for jeres børn, og kombinér en klassisk træsandkasse med et stativ med en dobbeltgyngestativ fra Wickey. Der sættes ingen grænser for din kreativitet!

Dobbeltgynge i høj kvalitet af træ

Alle gyngestativer fra Wickey er lavet af robust firkanttømmer. En speciel trykimprægnering sikrer, at træet til gyngestativerne er modstandsdygtigt over alle tænkelige vejrforhold. Således følger havedobbeltgyngen jeres børn i mange år og er en garanti for langvarig sjov og leg. Det kan betale sig at holde øjnene åbne, hvis du ønsker at købe en dobbeltgynge, for i vores Online-Shop får du fede rabatter. Køb for eksempel dobbeltgynger billigt eller nedsatte legetårne med dobbeltgynge i Sale. I vores Online-Shop finder I også matchende gyngetilbehør, der kan bruges til kombination og udvidelse. Et bredt udvalg af gyngesæder, kolbøtte- og gymnastikredskaber, gummimåtter og ankre venter bare på at blive opdaget af dig!

Wickey - Dobbeltgynge samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right