• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Køb Wickeys redegynge fordelagtigt online

I Wickeys Online-Shop kan du købe gyngestativer med enkle gyngesæder og forskellige redegynger, og det til en fordelagtig pris! Du kan vælge forskellige størrelser, der er en rigtig model til enhver familie og til hver legeplads. En særlig populær variant er redegyngen Hudora. Denne kan ligesom alle andre gyngesæder justeres i højden. Din have er perfekt udstyret, hvis gyngestativet er forsynet med en redegynge. Det bliver virkelig eventyrligt med den store redegynge 120 cm, som flere børn kan gynge sammen på. Materialerne er ekstremt vejrbestandige og meget slidstærke. I Wickey Shop kan du også få en anden redegynge 120 cm, der er beregnet til det offentlige rum. Det særlige ved denne fugleredegynge er, at den er testet og certificeret i henhold til EN 1176 og således opfylder alle krav til offentlig brug. Særligt stabile er de store redegynger til 150 kg. På grund af den høje bæreevne, kan flere børn gynge sammen på samme tid og vinke til de kvidrende fugle højt på himlen. Se engang vores ovale redegynge og vores firkantede redegynge.

Dobbeltgynge og redegynger for hele familien

En dobbeltgynge til børn er ensbetydende med dobbelt sjov i jeres have. Hos Wickey kan du både købe et gyngestativ af træ til to børn og et dobbelt gyngesæde. Hvis du vil have ægte eventyroplevelser kan I kombinere begge havelegeredskaber. Der har du flere valgmuligheder: Fra en redegynge til børn over en dækgynge og gondolgynge til Megagyngen. Valget er helt op til dig. Arrangér en legeeftermiddag med venner eller børn fra kvarteret med Wickeys børnegynger for to. Dobbeltgyngen bliver et højdepunkt i haven. På nogle modeller kan hele familien gynge, og XXL-gyngen er designet til to børn og to voksne. Gå på jagt sammen med dine opdagelsesrejsende, og find de spektakulære dobbeltgyngesæder. Uanset om redegyngen er stor eller lille, er der lige stor garanti for spas i den friske luft!

Opstilling og udvidelse af gyngestativer

Til en komplet gynge til børn har du brug for et Wickey-gyngestativ at fastgøre gyngesæderne til. Vores gyngestativer, legetårne med gynge og legehuse er lavet af trykimprægneret træ, hvilket gør dem meget vejrbestandige. Med vores gyngekroge og gyngebeslag er det sikkert at sætte alle sæder fast på træstativet. For at få tilstrækkelig stabilitet anbefaler vi at fastgøre træstolperne med gyngesamlinger og med jordankre nedstøbt i beton. Vidste du mon? Hos Wickey kan du ikke blot købe gyngesæder til en god pris, som gyngetilbehør finder du også en klatrestige, gymnastikringe eller en babygynge til de mindste. Til legetårnet med gynge findes også fantasifuldt legetårnstilbehør, såsom farverige klatregreb, alt sammen tilgængeligt online. Besøg også FATMOOSE, og bliv inspireret.

Wickey - Redegynge samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,71 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right