• Made in Germany
 • 10 års garanti¹
 • Fra 375 kr forsendes gratis*
 • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Gynger af træ

De fleste børn ønsker sig brændende en gynge i haven, og nu kan du opfylde ønsket. En Wickey trægynge skaber stor glæde, men kræver kun en minimal indsats at sætte op. Børn elsker vind i håret og kildren i maven uanset alder, og en gynge er både sjov alene og sammen med venner. Et gyngestativ gør kort sagt haven til et herligt legeparadis.

Gyngestativ

Det bedste ved gyngestativerne fra Wickey er muligheden for at udvide og udforme gyngestativet præcist som det passer dig. Takket være forskellige montagemuligheder er din Wickey børnegynge garant for mange års fornøjelse. Det er f.eks. let at udskifte en babygynge med et gyngesæde til børn fra 3 år. I takt med at børnene bliver større og modigere, kan du udvide gyngestativet, f.eks. med gymnastikredskaber. Du kan selvfølgelig også sørge for gyngesjov til flere børn på én gang: En rummelig redegynge eller en hyggelig dobbeltgynge giver god plads til søskende og nabobørn.

Et gyngestativ af træ tager sig ikke kun smukt og naturligt ud, men giver også den nødvendige sikkerhed takket være de robuste stolper. Et anker til faststøbning i havejorden med beton giver stabilitet og sikkerhed selv ved de vildeste og højeste luftture. Det trykimprægnerede træ kræver ingen yderligere behandling. Stolperne holder stand mod både vind, vejr og børnefødselsdage. Takket være den ukomplicerede byggevejledning er det enkelt og hurtigt at sætte gyngestativet op. Du vælger selv et passende gyngesæde, som du fastgør med vores ukomplicerede gyngebeslag. Så er gyngeparken åben!

Gyngemodeller

Valget af gyngestativ afhænger frem for alt af pladsen i haven. Havegyngen Aero Star er så kompakt, at den passer i selv den mindste have. Har du derimod masser af plads, kan du bestille et gyngestativ med rutsjebane: Gyngestativet Wickey Smart Swift er det helt store hit takket være to gynger, bølgerutsjebane og rebstige. Leder du efter et klassisk gyngestativ? Så prøv f.eks. trægyngen Wickey SkyBob, som fås i to størrelser.

Udvid dit Wickey gyngestativ

Med en Wickey gynge i haven kan du se frem til mange års gyngeglæde, for gyngestativet kan udvides og ændres i takt med barnets alder. Gyngesæderne kan tilpasses alder, antal børn og individuelle behov i den enkelte familie. Under gyngetilbehør finder du justerbare babygynger til de mindste. Babyer vokser hurtigt, og derfor kan Wickey babygyngerne tilpasses barnets størrelse og motoriske færdigheder i et snuptag. Når barnet er 3 år, kan babygyngen udskiftes med et almindeligt gyngesæde. Her har Wickey et stort udvalg af prisvenlige gyngesæder af høj kvalitet parat: Skal det være et klassisk gyngesæde, en redegynge, en dækgynge eller måske hellere en sjov og anderledes hestegynge? Hvis flere børn skal kunne gynge på samme tid, kan du vælge mellem en stor redegynge eller en gondolgynge med plads til to børn over for hinanden. Særligt aktive børn vil glæde sig over sportslige udfordringer i haven. Det kan du give dem ved f.eks. at udskifte en af gyngerne med en trapez eller et sæt gymnastikringe af træ. Vær kreativ – skab det perfekte gyngestativ til netop din familie og din have – dit barn skal nok være fuld af gode ideer.

Vidste du? I vores Wickey online-shop finder du altid det passende gyngetilbehør, selvfølgelig både sikkert og sjovt. Dertil hører ikke kun de mange forskellige gyngesæder og gymnastikredskaber, men også et stort udvalg af gyngebeslag, jordankre og faldmåtter. Et gyngestativ i haven kan nemt udvides med en sandkasse en rutsjebane eller måske endda et helt legetårn. Byg en fantastisk legeplads til dine børn i haven, og glæd dig til synet af legende, lykkelige børn, der får masser af frisk luft.

Wickey - Gyngestativ samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

FAQ

 • Hvilken gynge er den bedste til haven?

  Vælg den rigtige gynge ud fra barnets alder, plads og budget. Populære muligheder omfatter enkelt- eller dobbeltgynger, redegynger eller gynger med rutsjebane eller klatrevæg. Sikkerhed og kvalitet er vigtigt, så søg efter vurderinger og anbefalinger.

 • Hvordan monterer man en gynge?

  Her er nogle generelle anbefalinger til montering af en gynge: 1. Læs instruktionerne omhyggeligt 2. Adskil alle leverede dele, og kontrollér dem med instruktionerne 3. Start med at samle gyngestativet 4. Fastgør gyngesæderne og gyngetilbehøret

 • Hvilken overflade er passende til en gynge?

  En passende overflade skal dæmpe et fald så godt som muligt. Dette kan for eksempel være græs, sand, barkmuld eller en overflade af faldsikringsmåtter.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right