• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Wickeys gymnastikringe

Som en ægte professionel gymnast kan børn få dampen lukket ud med vores gymnastikringe og udføre de største tricks! Her hos Wickey fører vi ringe lavet af de mest forskellige materialer og i forskellige farver og former. For de rigtig legesyge børn er der for eksempel ringe lavet af kunststofbjørne, der får dig til at grine af sjove ansigter, og hvis forbindelsesreb kan tilpasses til forskellige størrelser. Med vores træringe kan dit barn afholde stilfulde Olympiske Lege med sine venner, og med vores trapezer med metal- eller kunststofringe bringer du den ægte cirkusfølelse ind i haven. Uanset om det drejer sig om gymnastikringe lavet af træ, aluminiumsringe eller en trapez af træ, er der garanti for spas. At gøre gymnastik bliver en rigtig oplevelse!

Gymnastikringe og meget mere!

Ved du, hvad der er det mest cool ved Wickey? Alle Wickeys produkter passer sammen, så hvis du har lyst til mere, kan du blot føje en havegynge, en funky rutsjebane og gynge eller endda et helt legetårn til dine gymnastikringe og opleve stadig nye eventyr. Wickey kan tilpasse sig størrelsen på din have og dine ønsker, for eksempel ved at tilbyde et bredt udvalg af farver. Din yndlingsfarve er også helt sikkert at finde!

Nem opbygning og imprægneret, massivt træ

I øvrigt behøver I som forældre ikke at bekymre jer om noget: Hele Wickey-serien er kvalitets- og sikkerhedstestet og kan samles på kort tid på grund af de let forståelige monteringsvejledning, og vi lover ukompliceret spil og sjov! Hos Wickey er vi desuden især stolte af vores trykimprægnerede massive træ, som ligesom vores pulverlakerede metal er ekstremt vejrbestandigt og som sådan ikke behøver nogen form for efterbehandling. Intet malearbejde, ingen bejdsning, men kun den lette opstilling, og det er det! Godt, så går det løs! Find det rigtige gymnastik- og kolbøttesæt til dit barn, og lad bare jeres barn planlægge de tricks, det gerne vil udføre.: Eller måske skal det hellere være et helt legestativ med en rutsjebane og gynge? Kig også engang forbi FATMOOSE hvor der er andre spændende legereskaber.

Wickey - Gymnastikringe samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right