• Made in Germany
 • 10 års garanti¹
 • Fra 375 kr forsendes gratis*
 • Mere end 1 million tilfredse kunder

Legetårne i haven

Man kan næppe give et barn en større gave end sit helt eget legetårn i haven. Udvalget af individuelle Wickey legetårne er lige så alsidigt som børnenes ønsker til det perfekte legetårn – fra hyggelige pælehuse og bevægelsesfordrende klatrestativer til klassiske legetårne med rutsjebane og gynge.

Når først klatretårnet er rejst, venter mange års leg og sjov i haven. De ekstra robuste legetårne er lavet af massivt træ og holder stand mod al slags vejr. De kraftige stolper holder til vægten af mange børn, og aktive børnefødselsdage er således ikke noget problem. Uanset om der skal leges indianer, prinsesse eller vilde dyr, passer et Wickey klatretårn med sandkasse perfekt. Kun børnenes fantasi sætter grænserne. Takket være det store udvalg af legetårnstilbehør kan du rigtig give kreativiteten frit spil: Du kan udvide dit Wickey legetårn individuelt med gyngesæder passende til børn i alle aldre, samt med gymnastikredskaber og farvestrålende accessoires.

Prisvenlige legetårne af bedste kvalitet

Legetårnene fra Wickey er synonyme med grænseløs legeglæde og maksimal sikkerhed. Træstolperne fremstilles af kvalitetstræ. De medfølgende træskruer sikrer endnu mere stabilitet. Skruerne forsynes med sikkerhedshætter. Denne praktiske afdækning yder ekstra beskyttelse. Wickey garanterer Wickey garanterer højeste kvalitet: Produktionen af legetårnene overvåges professionelt, og alle produkter gennemgår en grundig kvalitetskontrol inden forsendelse.

I forbindelse med produktionen har vi selvsagt også fokus på miljøet. Vi benytter udelukkende øst- og centraleuropæisk fyrre- og grantræ fra bæredygtigt skovbrug. Tanalith E 3475 trykimprægnering presses ind i træet sammen med vand og gør træet langlivet og robust. Det er derfor ikke nødvendigt at male eller lakere dit legetårn eller pælehus.

Vores klatretårne fås i forskellige størrelser og prisklasser. Leder du efter et billigt legetårn, vil du glæde dig over vores mange specialtilbud. Du finder spændende tilbud med klækkelige rabatter i vores Wickey online shop året igennem. Du finder også masser af gode tilbud fra os på de sociale medier.

Stort udvalg af Wickey legetårne

I Wickey online shoppen finder du et kæmpestort udvalg af flotte legetårne. Skal dit nye legetårn være ekstra stort eller hellere praktisk og kompakt? Wickey har den perfekte løsning til alle haver, budgetter og behov. De små elsker at indrette sig i deres helt eget hyggelige pælehus eller trætophus. Alle vores legetårne styrker barnets motoriske færdigheder. Wickey legetårne med rutsjebane eller gyngestativ egner sig til børn fra 3 år. Vores store udvalg af legetårne med platformhøjder fra 90cm til 120cm kan ikke undgå at vække begejstring hos alle små fans af klatre- og rutsjesjov. De ældre børn vil elske at klatre på de sjove klatretårne med platformhøjder fra 150cm til 210cm. Har du god plads i haven, kan du bygge et kongeligt legeparadis med Wickey Smart King. Vil du udvide legeområdet og skaffe plads til nye eventyr, har Wickey et stort udvalg af spændende tilbehør. Valget er dit: Fra babygynger til redegynger og sportslige udvidelser som basketballkurv og trapez. Wickey giver dig endeløse muligheder for at skabe din helt egen drømmelegeplads med solide grundmoduler og masser af sjovt tilbehør!

DIY legetårn

Inden du udvælger det helt perfekte pælehus eller klatretårn og bestiller det online, anbefaler vi dig at undersøge havejordens beskaffenhed. Dette er nemlig vigtigt for at kunne vælge det korrekte jordanker til fastgørelse af dit legeredskab. Et jordanker får legeredskabet til at stå langt mere solidt, idet ujævnheder i underlaget udlignes. Wickey anbefaler at forankre dit legetårn eller klatrestastiv ved at faststøbe ankrene i havejorden med beton. Dette sikrer højest mulig stabilitet og sikkerhed. Hvis du samtidig anbringer bløde faldmåtter på strategisk vigtige steder, forhøjer du sikkerheden yderligere. Inden du går i gang med montagen, bedes du kontrollere, at leveringen er komplet. Dette bedes du gøre, så snart du har modtaget din bestilling. Har du stadig spørgsmål, bedes du besøge vores FAQ-sider, hvor du finder masser af spørgsmål og svar vedrørende vores træ. På den måde bliver det til en dejlig oplevelse for hele familien at sætte legetårnet op i haven sammen!

Vores tip: Selvom det ikke kræver professionel håndværkererfaring at sætte legetårnet op, anbefaler vi altid at være to om arbejdet. Du finder flere sjove legetårne med rutsjebane hos FATMOOSE!

Wickey - Legetårne samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,64 ud af 5 stjerner.

FAQ

 • Hvilken platformshøjde kan/skal et legetårn have?

  Platformshøjden på et legetårn er normalt mellem 1,20 m og 2,50 m. Dog er det vigtigt at tage hensyn til barnets alder, fabrikantens specifikationer og lokale regler for at sikre en passende og sikker platformshøjde.

 • Hvilken maling kan jeg bruge til at male et legetårn?

  Mal legetårnet med slidstærk udendørsmaling, der er uskadelig for natur og børn og certificeret iht. DIN EN 71, del 3. Farverige kombinationer og naturlige træfarver er populære. Rens og slib legetårnet, før du maler det. Så vedhæfter malingen optimalt.

 • Hvornår er det perfekte tidspunkt at montere et lgehus i haven?

  Monter dit legetårn i haven om foråret eller sommeren, når jorden er tør og stabil. Sørg for, at tårnet monteres på et plant underlag, og at der er plads nok til at gøre miljøet sikkert.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right