• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Kolbøttestang - gymnasticering i haven

Børnene dyrker gymnastik på kolbøttestangen i haven med stor begejstring. Med venner og nabobørn laver de fascinerende tricks og forrygende kolbøtter. Børnenes øjne stråler og latteren gjalder, når de tumler rundt på legeredskaber fra Wickey. På kolbøttestativet øver dine børn smidighed, udholdenhed og behændighed i den friske luft. Hæng med benene i stangen og slå en kolbøtte. Så ses haven i et helt nyt perspektiv. Selvfølgelig er det også muligt at bruge en indendørs kolbøttestang, men det er dobbelt sjovt udendørs.

Kolbøttestativ til børn

Kolbøttestativet til børn kan fås i Wickeys Online-Shop i forskellige varianter. Wickeys kolbøttestænger af rødt pulverlakeret metal fås online til gode priser i længder på 90 cm og 125 cm og med en diameter på 33 mm. På dobbeltkolbøttestativer kan søskendebørn få plads til at dyrke gymnastik i haven. Wickeys kolbøttestænger kan bestilles enkeltvis og som et sæt bestående af kolbøttestativ med en eller to stolper af træ. Hvis du allerede er den stolte ejer af et Wickey legetårn, er kolbøttestangen til børn med bare én stolpe ideel som tilbygning. Særligt populært er kombinationen af gynge og kolbøttestang. Hvis du vil købe stangen og stille fritstående i haven, er klatrestangen af metal med to stolper af træ det perfekte valg. Stolperne af høj kvalitet er særdeles langtidsholdbare takket være det trykimprægnerede træ.

Kolbøttestang af rustfrit stål og brandmandsstang

Hvis du selv ønsker at bygge en kolbøttestang i haven, kan du bruge kolbøttestangen af rustfrit stål til dette. Du bestemmer selv, i hvilken højde stangen skal monteres. Kolbøttestangen 90 cm forvandler ethvert klatrestativ til et klatreparadis, der giver alle eventyrere spændende muligheder for gymnastik og kolbøtter. Yderligere legetårnsudvidelser får I med brandmandsstænger af metal. Du kan vælge mellem buet eller lige version. Med denne rutsjestang bliver barnet øjeblikkeligt den største brandmand og den største brandkvinde på en spektakulær mission.

Sikkerhed på børnenes kolbøttestang

For at dine børn kan træne sikkert på kolbøttestangen anbefaler vi at lægge gummimåtter ud på underlaget. Sikkerhedsmåtten af gummi med isolerende foring giver den nødvendige beskyttelse, når du laver gymnastik eller kolbøtter på kolbøttestangen i haven. Derudover bør stolperne fastgøres med ankre i jorden og nedstøbes i beton. På denne måde er der garanti for optimal stabilitet og størst mulige leg og spas. Der er mulighed for yderligere klatrefærdigheder for børnene på klatrevæggen eller klatrenettet på den private legeplads.

Vores tip: Se engang vores legehuse til børn an. Efter at have slået sig løs på kolbøttestangen kan de små slappe af sammen med vennerne i det hyggelige legehus og fortælle mystiske historier. Legehuse og et kreativt legestativtilbehør kan I også finde hos FATMOOSE!

Wickey - Kolbøttestang og kolbøttestativ samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right