Info om Wickey-kategorier

Er det muligt at se legeredskaberne udstillet?

For øjeblikket har vi ingen planer om et showroom. Men hvis du bor i nærheden, eller hvis din fører forbi, så er du velkommen til at kigge ind. Vi har opstillet en række legetårne på vores område. Naturligvis kan du også læse på vores side med feedback for at danne dig et indtryk af vores legetårne.

Egner Wickeys legeredskaber sig til offentlige områder?

Vi tilbyder også legeredskaber til offentlige områder, så legepladser, børnehaver og lignende kan få det bedst mulige udstyr. Vores PRO- og Hy Land-legetårne opfylder kravene i den europæiske standard EN 1176 og er egnede til brug på offentligt områder. Du kan se flere legeredskaber til offentlige områder her: Offentlig legeplads

Har jeg brug for en tilladelse fra myndighederne for at montere Wickeys legeredskaber?

Da lovgivningen kan variere ikke blot internationalt men også regionalt, anbefaler vi, at du informerer dig om de gældende retningslinjer hos din kommune eller kommunens bygningsinspektorat.

Hvordan bortskaffer jeg mine legeredskaber fra Wickey, når de skal tages ud af brug?

Sørg for, at afmonteringen udføres korrekt. Spørg din kommune, hvordan du bortskaffer det imprægnerede træ.

Kræver legeredskaberne fra Wickey vedligeholdelse?

Som med enhver anden brugsgenstand, så kan legetårnene med tiden bære præg af brugen. Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt kontrollerer, at dit legeredskab er solidt fastskruet. Kontrollér også brædder og tilbehør.

Kan jeg udvide mit legetårn?

Se dig omkring i vores webshop. Tilbehøret, som tilbydes, kan nemt anbringes på alle legetårne. De enkelte tilbygningsmoduler kan for øjeblikket ikke (efter)bestilles separat.

Skal der også bruges et anker?

Det er for os en topprioritet, at dine børn kan lege sikkert. For at kunne garantere det anbefaler vi at erhverve vores anker sammen med legetårnet og at forankre legetårnet sikkert med cement i jorden. Da vores hjemmeproducerede anker er testet og afprøvet for dets kvalitet, kan vi yde en 10-årig garanti på vores dele af træ ved brug af et anker. Ved brug af ankre fra andre producenter gælder den 2-årige lovbestemte garanti selvfølgelig stadigvæk.

Hvilke fodhøjder tilbyder Wickey, og hvilke egner sig bedst?

Hos Wickey kan du finde legetårne og legehuse med de forskelligste fodhøjder. Hvilket der er det perfekte legetårn til dig afhænger altid af forudsætningerne og dine ønsker: Er din have lille, og er dine børn først lige begyndt at klatre og gynge? Så er det sandsynligvis tilstrækkeligt med et legetår med en fodhøjde på 90 cm eller 120 cm og en kort rutsjebane. Store legetårne med 150 cm eller 210 cm fodhøjre og tilbygningsmoduler er supergode til større børn – og vil være legekammerater langt ud i fremtiden.

Kan jeg kun købe Wickeys artikler online?

Da vi er en 100 % onlineforretning, så sælger vi hovedsaglig vores produkter via internet. Et lille insidertip til dig: Besøg regelmæssigt vores Facebookkonto. Her overrasker vi med jævne mellemrum med spændende (rabat)aktioner.

Med hvor mange kilogram må et gyngestativ og en gynge maksimalt belastes?

De følgende værdier skal betragtes som en generel vejledning. Vores gynge-/tværbjælker kan belastes med i alt 100 kg, og vores standardbørnesæde i gyngerne kan bære 50 kg.

Findes der kataloger eller brochurer over Wickeys produkter?

Desværre har vi ingen trykte kataloger. Miljøet ligger os meget på sinde. I vores webshop kan du finde alt, hvad du behøver til at skabe et unikt legested for dine børn.

Kan jeg udvide mit legetår med yderligere tilbehør?

Ror, kikkert og lignende kan monteres på ethvert legetårn, hvor du synes, det passer bedst. Rutsjebanerne skal dog selvfølgelig passe til legetårnet og monteres i henhold til producentens anvisninger. Vær her opmærksom på den til enhver tid værende sikkerhedsafstand.

Kan flere børn lege samtidig i legetårnet?

Som hovedregel gælder der ingen grænse for, hvor mange børn der kan lege i tårnet. Men du skal huske på, at den enkelte platform ikke må belastes med en bærevægt på over 100 kg. De enkelte elementer som fx gynge og rutsjebane må aldrig belastes med mere end 50 kg.

Med hvor mange kilogram kan legeredskabet belastes?

De følgende værdier skal betragtes som en generel vejledning. Vores gynge-/tværbjælker kan belastes med i alt 100 kg, og vores standardbørnesæde i gyngerne kan bære 50 kg. De enkelte platformes bæreevne er på 100 kg.

Er det lovpligtigt at anvende sikkerhedsmåtter?

På offentlige områder er det lovpligtigt at anvende sikkerhedsmåtter. Hvor mange du har brug for, og hvordan de skal udlægges, kan du se på den relevante produktside og i PDF-dokumentet under produktdetaljer. Der findes ingen forskrifter med hensyn til privat brug af legeredskaberne. Men hvis dit legetårn er opstillet på et hårdt underlag som f.eks. stenet jord, så anbefaler vi, at du udlægger faldmåtter af hensyn til sikkerheden.

Kan et gyngesæde monteres på en gren?

Som grundregel er dette muligt. Forudsætningen er en affjedrende gren uden forgreninger, der kan være farlige for dine børn, når de gynger. Vores runde gyngekroge er bedst til dette formål. Bemærk, at brugen af andre genstande sker på dit eget ansvar.

Hvordan forankrer jeg gyngestativet?

Ligesom for vores legetår skal også gyngernes stolper forankres ved indstøbning i beton. Du kan se på den relevante produktside, hvilke typer ankre vi anbefaler.

Hvor stor skal sikkerhedsafstanden være til et gyngestativ?

Generelt anbefaler vi at overholde en sikkerhedsafstand på to meter til andre store genstande/forhindringer.

Kan man også købe sand til sandkasserne hos Wickey?

Du kan ikke købe sand hos Wickey. Legesand i høj kvalitet til dine børn kan du finde i ethvert velassorteret byggemarked.

Hvor kan jeg se legeredskabets nøjagtige mål?

Det sidste billede i galleriet på den relevante produktside oplyser om din foretrukne artikels længde, højde og bredde.

Hvordan kan dannelse af skimmelsvamp og mug undgås?

Vores træ er tykimprægneret. Ved denne forarbejdningsprocedure presses imprægneringsmidlet ind i træet under højt tryk. Denne procedure beskytter ikke kun træet mod vejrlig, men virker også forebyggende på organismer, hvis angreb kan ødelægge træet.
Du kan selv aktive forebygge skimmelsvamp ved at pakke træet ud straks ved leveringen og opbevare det tørt indtil monteringen.

Sammenlign Produkter