• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Klatrestativ med rutsjebane og gynge

Et klatrestativ med rutsjebane og gynge i egen have – det får børns hjerter til at slå hurtigere! Et Wickey klatrestativ eller et klatretårn tilbyder mange forskellige muligheder for at lege og træne motoriske færdigheder. Ligesom børns præferencer er forskellige, er vores udvalg af klatreudstyr til haven også meget varieret. I modsætning til klatrestativer af metal, kan træklatrestativer tilpasses og udvides efter dine ønsker. Legeaktiviteterne kan for eksempel udvides med ekstra klatresten eller en kolbøttestang. I vores onlineshop finder du garanteret det klatretårn, der passer bedst til dig, dine børn og din have.

Bæredygtige klatrestativer af træ i højeste kvalitet

Det særlige ved vores træklatrestativer er de mange forskellige funktioner, som klatretårnene tilbyder. Klatrenet, klatrevægge, rebstiger og meget mere er inkluderet i pakken og fuldender spiloplevelsen. Fra kompakte modeller til klatrestativer med gynge er der det rette legeredskab til enhver have og ethvert budget. Udover designet af vores tårne er sikkerheden for dine børn vores førsteprioritet. Ligesom alle vores udendørsprodukter er vores klatrestativer til børn fremstillet af trykimprægneret træ og modstår vind og vejr. De stabile stolper og bjælker holder også til større belastning, således at næste børnefødselsdag med et klatrestativ fra Wickey helt sikkert bliver en succes! Især klatring i træer indebærer mange risici, derfor er et børnelegetårn det bedste valg, hvis du ønsker at støtte og fremme den sportslige entusiasme. Vi sikrer højeste kvalitet ved omhyggeligt at overvåge vores produktion og kun samarbejde med udvalgte leverandører. Selvfølgelig tænker vi også på miljøet under produktionen. Til vores klatrestativer bruger vi fyrre- og fyrretræ fra Øst- og Centraleuropa, som stammer fra bæredygtig skovbrug.

Stort udvalg af klatrestativer til haven

Uanset om det er et klatrestativ med rutsjebane eller fugleredegynge - vi hos Wickey værdsætter vores kunders individuelle ønsker. Derfor udvikler vi vores produkter således, at de kan udvides efter behov og kombineres med andre udendørs legeredskaber. Et klatrestativ kombineret med et gyngestativ er for eksempel en dejlig mulighed for din egen legeplads. Lad dig inspirere af vores kreative spilidéer og opdag vores innovative legetårne med platformhøjder på 120 cm og 150 cm. Børn i alle aldre vil nyde vores klatrestativer til haven fuldt ud, da mange forhindringer kræver færdigheder og dygtighed. Hvis du vil købe et klatrestativ, er Wickey det rigtige valg. Vores kvalitetslegeredskaber vil glæde dine børn i mange år fremover. Udover leg og sjov ønsker vi også at fremme børnenes færdigheder og motorik samt vække sportsånden hos ethvert barn!"

Wickey - Klatrestativer samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,58 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right