• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Derfor Wickey

Findes der noget dejligere end børns øjne, der stråler af glæde? I mere end 25 år har det været vores mission at give dine børn en uforglemmelig barndom rig på legeeventyr. Læn dig tilbage, mens dine børn glæder sig over de specielle øjeblikke.

4 overbevisende grunde

Wickey står for:

  • Maksimal sikkerhed
  • Legetårne Designed in Germany
  • Mange års erfaring
  • Kundesupport

Vi vil gerne forklare dig i detaljer, hvad det betyder.

Maksimal sikkerhed

Nemt og sjovt

Dine børns sikkerhed er naturligvis vores topprioritet. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores produkter er af højeste kvalitet og sikker konstruktion. Har du spørgsmål til vores legetårnses sikkerhed? Vores kundesupport yder gerne personlig rådgivning.

Nyt: Wickey-kvalitetsmærket

Vi sætter vores mærke på den højeste kvalitet og maksimal sikkerhed. Fra nu af er alle originale Wickey legetårne forsynet med vores kvalitetsmærke.

Legetårne Designed in Germany

10 års garanti¹

Kvalitet betyder alt for os og det garantierer, at alle de dele af træ, som vi anvender til vores produkter, bearbejdes og produceres i Tyskland. Vi yder 10 års garanti på vores legeredskaber i træ af høj kvalitet¹. Ikke kun af hensyn til garantiens gyldighed, men også for at sikre, at legeredskabet forankres forsvarligt til jorden, anbefaler vi, at vores kunder samtidig bestiller vores jordanker.

Massivt trykimprægneret træ

En trykimprægnering, der beskytter mod miljøpåvirkninger, sikrer ikke kun en lang levetid og langvarig sjov. Det gør også vores legeredskaber særligt nemme at vedligeholde, da det ikke er nødvendigt at male dem yderligere - hvilket også beskytter vores miljø.

Erfaring er noget, der kan mærkes

For mange år siden fandt vores første legetårn vej ind i en have og skabe glæde hos både børn og forældre, dengang som nu. Gennem løbende videreudvikling af vores legeredskaber har vi sammen med vores kunder i generationer arbejdet hen imod vores højeste mål: kundetilfredshed.

Vi er begejstrede over resultatet

Uanset om det er legetårne eller gynger, til private eller til offentlige områder, så er vi meget stolte over at kunne henrykke millioner af tilfredse kunder over hele Europa. Enhver familie kan finde det perfekt legeredskab i træ i vores store sortiment.

Over 1 million tilfredse kunder

Kundesupport

Vi er her for dig

Har spørgsmål eller brug for hjælp? Du er ikke alene. For hos Wickey har du både personlige og topmoderne digitale hjælpere til din rådighed. Vi rådgiver dig om valget af det rigtige legetårn, hjælper dig under monteringen og står også til rådighed for at besvare alle andre spørgsmål, du måtte have.

Support-hotline

Til det perfekte legetårn

Find det ideelle legetårn til din have ved at benytte vores personlige og individuelle rådgivning.

Bilt App

Digital vejledning i 3D

Spar 30 % af den tid, der er nødvendig for at montere legetårnet, takket være vores innovative trin for trin-vejledning på din smartphone.

Lær af eksperterne

Montage-video

Vores fagfolk viser montering af legetårnet i 10 enkle trin i vores detaljerede videovejledning.

Overbevist?

Find dit drømmelegetårn nu

Gå til legetårne!
Indlæser...

Sammenlign Produkter

chevron-right