Spar op til  30%! Slå til nu

Derfor Wickey!

Indlæser...

Derfor Wickey!

Det er Wickeys drøm at begejstre børn og inspirere dem til at leve sig ind i deres egne eventyr. Findes der et bedre sted til det end ens eget hjem? Vi helliger os fuldt og helt udviklingen af sikre og kreative udendørs legeredskaber samt senge, der skal give børn nye og eventyrlige impulser.

10 års garanti

Uanset hvor: Fra solbeskinnede øer via legendariske kongeriger til skjulte steder midt i junglen: Vi yder 10 års garanti på alle vores kvalitetsprodukter af træ, når du samtidig køber vores egne husankre. På vores fantastiske tilbehør yder vi en toårig garantidækning.

Imprægneret træ - gennemtænkt!

Vores træ er at sammenligne med de stolper, som vores fantasiverdener troner ovenpå. Derfor lægger vi stor vægt på den højeste kvalitet: En børne- og miljøvenlig trykimprægnering sikrer ikke blot en meget lang levetid, men beskytter også de eventyrlige kongeriger og deres skatte mod vind og vejr. Et sikkert eventyr på alle årstider!

Fremstillet i Tyskland

Ægte kvalitetsprodukter, der er bæredygtigt fremstillede i Tyskland - kan man forlange mere? Med vores produkter begynder de opdagelsesrejsende og eventyrerne en fantastisk rejse og selvfølgelig med en følelse af sikkerhed! Kvalitet betyder alt for os: Alle de dele af træ, som vi anvender til vores produkter, bearbejdes og produceres i Tyskland.

Europas kundedarling!

Idéer kommer af drømme. Uanset om det drejer sig om legetårne eller gynger, til brug privat eller i det offentlige rum: Millioner af tilfredse kunder fra alle lande i Europa har allerede fundet deres egen personlige skat i vores sortiment. Bliv medlem af vores store familie!

Eventyrlige temaverdener!

Om det er pirater på de vilde vover, astronauter i verdensrummet eller jagten på guld i junglen - Wickey udvikler drømmelege for store og små eventyrere. Vores sortiment indeholder ikke kun legeredskaber til udendørs aktiviteter, såsom legetårne, gynger eller sandkasser - vi kan få alle til at drømme: Vores facetterede sortiment indeholder også usædvanlige juniorsenge, der - ligesom vores legetårne - kan peppes op med vores forrygende tilbehør.

Leg sikkert

For at alle pirater, opdagelsesrejsende og superhelte kan komme godt afsted på deres eventyrrejse producerer og tester vi vores legeredskaber i Tyskland. Vi anvender udelukkende velegnede materialer, som for eksempel massivt træ og ankre eller gyngebolte af høj kvalitet. Ud over et kreativt design tages der i høj grad hensyn til vores produkters sikkerhed. Med dette udgangspunkt bliver selv løsslupne lege til en helt igennem sikker oplevelse.