• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Gyngesæder

Har du allerede fundet gyngestativet eller det passende legetårn fra Wickey? Så mangler der kun det rigtige tilbehør. Gyngetilbehøret fra Wickey omfatter passende gyngesæder til børn i alle aldre: Babygynger, børnegynger og gymnastikredskaber. Hvis du har flere børn, kan du vælge forskellige gyngesæder, der passer til børnenes alder og individuelle præferencer. Hos Wickey finder du gynger med plads til op til fire børn.

Gyngetilbehøret fra Wickey er af bedste kvalitet og gør gyngestativet til havens highlight. Den rappe dækgynge, den kulørte fantasigynge og den klassiske kombination af gyngestativ og gyngesæde af træ har alle én ting til fælles – nemlig den ensartede høje kvalitet, der både er til at se og føle på.

Babygynger til de små

Babyer elsker simpelthen at gynge. Bevægelsen og den friske luft får de små til at hvine af fryd. I den forbindelse er det vigtigt, at barnet sidder stabilt og sikkert. Hos Wickey kan du vælge lige præcist den babygynge, der lever op til dine forventninger og din smag. Alle babygyngerne fra Wickey giver nemlig både den nødvendige sikkerhed og maksimal komfort. Vores babygynge af træ er dejlig blød og ser indbydende og naturlig ud. De justerbare babygynger fra Wickey er særligt populære. De kan tilpasses barnets vækst, indtil det er tid til at udskifte babygyngen med en almindelig børnegynge.

Børnegynge til små eventyrere

Når babytiden er ovre, åbner der sig pludselig en verden af gyngemuligheder. Du finder nemlig et ekstra bredt udvalg af gynger til børn over 3 år hos Wickey. Hvad kan dit barn bedst lide? Indtag junglen på en fantasifuld dyregynge, eller sæt kursen mod prærien på Wickey hestegyngen, valget er dit. En stor redegynge har ikke kun plads til flere børn på én gang, men gør det endda muligt at udøve modige kunststykker, mens gyngen er i bevægelse! Uadskillelige søskende eller bedste venner kan sidde over for hinanden på den hyggelige gondolgynge, mens sportslige klatreaber vil glæde sig over gymnastikredskaber som gymnastikringe eller en trapez. Børn er forskellige, og det samme er gyngesæderne fra Wickey. Derfor finder du helt sikkert den perfekte gynge til netop dit barn.

Gyngesæder til offentlige legepladser

Wickey fører også et bredt udvalg af fantasifulde baby- og børnegyngesæder samt gymnastikredskaber til offentlig brug. Gyngetilbehøret til offentlig brug opfylder den europæiske legepladsstandard EN 1176 og egner sig derfor prima til skoler, børnehaver og offentlige legepladser. Wickey gyngesæderne til offentlige legepladser er ekstra modstandsdygtige over for vejr, vind og vandalisme. Gyngebeslagene er ligeledes testet og garanterer stabilitet og sikkerhed selv ved stor belastning.

Fastgørelse af gyngesæder

Gyngestativet er sat op, nu mangler der bare det perfekte gyngesæde, inden børnene kan indtage det nye legeredskab. Det valgte gyngesæde kan monteres på Wickey gyngestativet i et snuptag. Alt efter den valgte model kan du vælge mellem et gyngebeslag med karabinhage og en gyngekrog. Gyngebeslaget med karabinhage fastgøres hele vejen rundt om den bærende stolpe. Gyngekrogen fastgøres derimod til et hul, som du selv borer i stolpen.

Uanset om du er på udkig efter et simpelt gyngestativ, en gynge med rutsjebane eller et helt legetårn, kan du være sikker på én ting: Hos Wickey er der masser af muligheder for at skabe en spændende og individuel legeplads, der passer perfekt til netop jeres familie. Hos FATMOOSE finder du endnu flere sjove legeredskaber!

Vores tip: Er undergrunden hård, er det er en god ide at sikre området omkring gyngerne og legepladsen med faldmåtter.

Wickey - Gyngetilbehør samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right