• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Fjedervipper og vippedyr

Wickeys fjedervipper og vippedyr er det ideelle sted for børn, hvor de kan glemme alt omkring sig og lade deres fantasi få frit løb. Uanset om det er en hest, motorcykel eller hval, så finder du hos os et stort udvalg af fjederdyr inden for forskellige temaområder. Vores børnevipper til haven indbyder til at grine, tumle rundt og drømme. Desuden er de en herlig udvidelse til Legetårn med rutsjebane og gynge.

Hvilken fjedervippe er den rigtige?

For fjedervipperne Hest og Motorcykel drejer det sig om klassiske, funktionelle børnevipper af træ. De er fremstillet af massivt birketræ og udmærker sig derudover særligt ved at have en helt unik stabilitet. Alternativt kan du hos Wickey også finde fjedervipper af farveglad HDPE-kunststof. Små cowboys vipper tværs over prærien på heste-fjedervipper. Eventyrlystne pirater udforsker på ryggen af et fjederdyr havenes vidder og møder på turen både sæler og hvaler. Et kreativt vippedyr af træ til haven er en cool rejsekammerat på turen gennem barndommen.

Fjederdyr til brug i det offentlige rum

De elskede fjederdyr findes ikke kun til privat brug, men de kan også bruges på offentlige legepladser. Mange af vores legepladsredskaber er testet og certificeret iht. EN 1176. Vippedyrenekan opsættes i skoler, børnehaver, foreninger og mange andre steder. En vippe til offentlige legepladser køber du bedst hos Wickey. For Wickey legeredskaber holder ekstremt godt til al slags vejr og desuden meget modstandsdygtige over for hærværk.

Stil fjederdyret op - sikkert og stabilt

DFjederdyrene kan man stille sikkert og stabilt op på forskellige måder. Du kan vælge mellem en fjeder, der skal skrues på, eller en fjeder, der skal støbes ned i beton. Begge muligheder er stabile og sikre til løsslupne fornøjelser. Hvis der allerede er vippedyr på legepladsen er det muligt at udstyre dem med de disponible håndgreb eller fodhvilere.

I vores Webshop fører vi desuden et stort udvalg af andre havelegeredskaber, som det ville være fint at udvide med en fjedervippe af træ. Her kan du for eksempel finde FATMOOSE legetårne til børn samt tilbygningsmoduler som udvidelse til eksisterende legetårne. Udvalget er stort!

Tip: Har du allerede et Wickey trælegeredskab i haven? Vi er stadig meget glade for de billeder af jeres fjedervipper, legetårne, gyngestativer og senge, som I sender ind til os. Find kundebilleder på vores hjemmeside!

Wickey - Fjedervipper samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,75 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right