Spar på vores SPRING SALE

Wickey legetårn EN 1176

Med Wickeys legetårnsserie Hy Land Project, kan du være sikker på, at den har EN 1176-certificering. Certificeringen kræves, hvis børn på offentlige legepladser (disse omfatter også din børnehave eller skole, sportsklub eller campingplads) vil opleve sjove eventyr.

Offentlige legetårne

For at dine unger også kan bruge Wickeys sjove legetårne og klatrestativer på offentlige legepladser, har vi ladet vores Giant-legetårne og Hy Land-legetårne teste. Bare kig rundt en gang: Der er noget her for små og store arealer og også for enhver pengepung, uanset om det er et legestativ til offentlig brug eller en offentlig gynge!

Stort udvalg af offentlige klatrestativer

Hvad får du til jeres legetårn til offentlig der er testet i henhold EN 1176? Helt igennem cool sager! Hos Wickey er det dig, der er chefen, og du kan frit vælge mellem en lang række legetårne. Hvis du bedre kan lide det enkelt og småt, så anbefaler vi vores legetårne Hy Land Project 1 og 2. Der får du sandkasse, en sjov bølgerutsjebane og et legetårn med og uden overdækning. Hvis jeres barn er gyngekongen blandt sine venner, så vælg et Hy Land-legetårn med gynge. Tallene 3-8 kan alle fås med og ud, og hvis man fortryder, er det nemt at anskaffe sig en overdækning på et senere tidspunkt. Så kan du bestille enten vores Hy Land-tilbygning til børnegynge eller vores børnegynge Hy Land, som let kan stå alene og også er EN 1176-certificeret. Også gyngestativet Giant Swing til offentlig brug blander sig med ovennævnte.

Offentlige legetårne, opstilling og tilbehør

Wickey lover, at konstruktionen altid er af solide bjælker og med sikre forankringer. Og for at alting kan stilles op så hurtigt som muligt leverer Wickey detaljerede og enkle anvisninger med. Naturligvis holder klatrestativer fra Wickey stand mod al slags vind og vejr. Dette skyldes blandt andet vores trykimprægnerede træ og vores pulverlakerede metal og rustfrie stål, der er specielt designet og forberedt til udendørs brug. Hos os kan du iøvrigt også få legepladstilbehør til offentlig, brug, så intet står i vejen for at bygge det sammen med dit legetårn. Eller leder du efter andre legeredskaber til offentlig brug? Så kan vi for eksempel anbefale dig et fjederdyr til offentlig brug Her er der garanti for leg og sjov.

Wickey - Offentlige legetårne samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,76 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right