Spar på vores SPRING SALE

Legehuse til børn

„Jeg kunne rigtig godt tænke mig mit eget legehus til haven!“- De fleste børn elsker at lege udenfor i haven. Der bør derfor ikke mangle et legeredskab af træ. Et Wickey-havelegehus vil give dine børn masser af sjov og spas og fantastiske eventyr. Eget hus bliver hjertet i haven, hvor dine børn og deres venner kan udfolde og udvikle sig kreativt. Selv at bygge et legehus kan blive en dejlig oplevelse for familien. Med en detaljeret byggevejledning og massivt træ af høj kvalitet, der allerede er imprægneret, vil det ikke være svært at få huset stillet op. Til det formål har Wickey derfor en række lege- og trætophuse til forskellige behov. Uanset om det er legestativ, legetårn med rutsjebane eller legehus på stolper - familien kan altid finde et passende udbud af børnelegehuse i Online-Shoppen.

Hvem egner et legehus sig til?

Legehuse af træ er velegnede til såvel småbørn fra 3 år som til ældre børn. Legehusene vil snart blive taget i brug af de alleryngste opdagelsesrejsende til deres egne lege. Derigennem fremmes kreativitet og fantasi. Uanset om du laver mad i dukkekøkkenet, bygger med klodser eller leger med hyggelige tøjdyr - et legehus af træ kan bruges som en ægte oase af velvære og legeparadis på samme tid. Også børn i skolealderen vil have stor fornøjelse af et legehus med rutsjebane og gynge. Frem for alt er vores trætophuse og legehuse på stolper med en afsatshøjde fra 150 cm meget velegnede. På et klatretårn med gynge, rutsjebane og hængebro kan de tumle rundt sammen med deres venner. Udvid jeres legehus af træ på stolper med en basketballkurv og afhold en sportsturnering med børnene. Wickeys legehuse udgør deres eget lille kongerige i haven.

Hvilket legehus er det rigtige til mine børn?

For at finde det perfekte Wickey børnelegehus online, bør du overveje dine eventyreres ønsker og individuelle behov. Find ud af, hvor meget plads der er til rådighed i haven og få mest muligt ud af det med de individuelle opstillingsmuligheder med Wickeys havelegeredskaber. Tag et kig i butikken, du vil helt sikkert finde noget i det store sortiment af Wickey-legeredskaber og -legetårne. Vores udvalg spænder fra det helt enkle legehus til klatrestativer og til store legehuse på stolper med veranda og rutsjebane. Vi har trætophuse, der passer til ethvert budget. Alternativt byder vores trægynger med gyngestativ og -sæde på gode muligheder for at få frit løb for energien i haven og lege ude i den friske luft. Aktuelle tilbud på køb af et legehus til en god pris finder du i vores Wickey Sale.

Stort udvalg: Wickey legehus af træ

Med et Wickey legehus, der findes i forskellige højder og af højeste kvalitet, har dine børn deres eget store rige i haven. Det trykimprægnerede træ er vejrbestandigt og er derfor ideelt til udendørs brug. Legehusene på stolper bestiges via en Klatretilbehør Ned igen går det via den farverige rutsjebane. Gynge og rebstige med trætrin sørger for endnu mere sjov.
Uanset om det er et trætophus, legehus med sandkasse eller et legetårn. Hos Wickey er der så mange forskellige muligheder, at du helt sikkert finder det rigtige til dit projekt "Legehus af træ". Derudover kan du udvide børnenes legehus i haven med fedt tilbehør.
Vores tip: For at kunne opstille vores legehuse på stolper stabilt og sikkert vil du selvfølgelig også finde den nødvendige jordforankring. Måske var det en idé med tagspån i stedet for en tagpresenning? Havelegehuset bliver lige en tak mere beboelig! Surf gennem vores Online-Shop, og find det børnelegehus af træ, der passer til jer. Du er også meget velkommen til at kigge rundt på FATMOOSE efter flotte klatrestativer!

Wickey - Legehuse samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,76 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right