• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Wickey-tilbehør EN 1176

Ud over de EN 1176-certificerede legetårne tilbyder Wickey dig også det rigtige tilbehør EN 1176. For så snart dit legetårn med det tilhørende tilbehør står på offentlige steder, såsom i børnehave, i skolen, på en offentlig legeplads eller på campingpladsen, skal dit legeudstyr, inklusive tilbehør være udstyret med et certifikat i henhold til EN 1176. Certifikatet i henhold til EN 1176 har eksisteret siden 1998 og specificerer sikkerhedskravene til offentlige legepladser Dette er en garanti for, at børn sikkert og lykkeligt kan opleve deres eventyr på legepladsen. Derfor har vi hos Wickey også det offentlige tilbehør, du har brug for, og som matcher de offentlige legetårne.

Offentlige gyngekroge og jordankre

Vil du sætte en gynge op på jeres offentlige legeplads? Vi kan så anbefale den matchende gyngekrog Premium til dig, som du kan få både galvaniseret og i rustfrit stål. Også til redegyngen har Wickey de rigtige gyngekroge, så selv de yngste kan gynge sikkert og med stor glæde. Du kan sikre jeres rutsjebane med en jordforankring til offentlige rutsjebaner, så intet er til hinder for morskaben. Tumle rundt, klatre og springe hører helt enkelt til på enhver legeplads. Og for at alle børn kan lande forsigtigt på deres fødder, anbefales de bløde gummimåtter kraftigt til nogle af legeredskaberne.

Yderligere offentligt tilbehør

Vil du opgradere jeres legeplads med spændende tilbehør? Så kunne for eksempel Powerwheel-rattet blive en attraktion på jeres legeplads, og børnenes kreativitet kunne stimuleres. Så det kan være, at børnene pludselig sejler på de syv have og hæver skjulte skatte fra sandkassens dyb. Bliv inspireret af vores EN 1176-godkendte udvalg af tilbehør, og sammensæt jeres egen individuelle legeplads Naturligvis er alt EN 1176-tilbehør ekstremt vejrbestandigt og robust. Her i Webshoppen findes der andet tilbehør, som I nemt kan bestille online.

Vær også opmærksom på lovkravene til offentlige legepladser med hensyn til gulvbelægning, minimumsafstande og andre krav.

Wickey - Offentligt tilbehør samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,58 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right