• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Wickeys fjederdyr EN 1176

Cool tilbud på e vippedyr til offentlig brug i en sjov dyreform får du her hos Wickey. Hurtigt opstillet, til gode priser og altid vejrbestandige takket være pulverlakering og trykimprægnering. Her har I et kæmpe udvalg af sjove vippedyr til have og legeplads, der modstår alle vind- og vejrforhold. På gyngerne, færdige, afgang!

Fjederdyr

For at dine børn også kan gynge alt det remmer og tøj kan holde på en dyregynge i sjov drage- eller sælhundeform på offentlige legepladser, som f.eks. på fodboldbanen, SFO'en, skolen eller ved jeres yndlingsrestaurant, så har Wickey ladet nogle af fjederdyrene teste. Alt det, der for eksempel befinder sig af legemuligheder ved hoteller, i parker eller lignende, skal mindst være i overensstemmelse med EN 1176, for at dine børn kan bruge dem. Wickey har med sine skægge fjederdyr sørget for, at jeres små kan gynge på dem når som helst og hvor som helst.

Vippedyr i mange former og farver

Intet er sjovere og hurtigere opstillet end et fjederdyr. Til riddere og cowboys kan det anbefales at anskaffe vores Heste-fjederdyr eller Dragen måske. Og hvis du vil have en hel bondegård med det samme, har du valget mellem gynger som æsler eller fjederdyr som ænder, køer eller heste. Men Wickey holder også biler og scootere klar til alle racerkørere.

Vippeture, man aldrig bliver træt af

For at dine børn kan nyde vipperne i lang tid garanterer Wickey, at alle fjederdyr til offentligt brug er lavet af solid PE-kunststof, er ekstremt vejrbestandige og også sikre mod hærværk. Og for at man ikke skal glide så hurtigt glider af, er vores håndgreb og fodstøtter udstyret med skridsikker profil. Ikke mindst sørger de sjove farver, som fjederdyret fås i, for godt humør på enhver legeplads! Selvfølgelig har Wickey også mange andre legeredskaber til offentlige områder, som f.eks. legetårn offentligt og også en rutsjebane offentlig, såvel som en offentlig gynge og alt i forskellige varianter! Så er shopping er sjovt!

Wickey - Offentlige fjedervipper samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,58 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right