• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Gyngesæder EN 1176

Hvis du leder efter en gynge eller endda et gyngestativ, som dine børn også kan bruge til at gynge på i det offentlige rum sammen med venner, så er Wickey det rigtige sted at lede. Derfor har Wickey fået nogle af deres gynger testet som offentlige børnegynger til brug i det offentlige rum. Disse er udstyret med et certifikat i henhold til EN 1176 og må bruges af dine børn på offentlige legepladser.

Det offentlige gyngesæde og mere!

Wickey's gyngesæder EN 1176 har noget for hvert barn: Uanset om det er en offentlig babygynge til de mindste, klassiske gyngebrætter eller hele offentlige gyngestativer herunder kolbøtte- og gymnastiktilbehør. Eller skal det hellere være tallerkengyngerne til offentlig brug eller redegynge til offentlig brug? Ud over sjove gynger finder du også matchende forbindelsesstykker og kroge, som du kan fastgøre gyngestativet med. Til beskyttelse finder du også hos Wickey gummimåtter der placeres under stativet.

Et kæmpemæssigt udvalg af offentlige redskaber

Rund- eller firkanttømmer, brædde- eller babygynger - her hos Wickey findes en kæmpemæssigt udvalg. Uanset om det udelukkende er et gyngesæde til offentlig brug eller et helt stativ - du kan det meste hos Wickey selv til offentlig brug. Forresten: Du kan jo holde i baghovedet, at det er nemt at bygge flotte legestativ, rutsjebaner og sandkasser til Wickeys gyngestativer. Og til dem, hvor dette ikke er nok, kan der selvfølgelig vælges et cool legetårn, som er enkelt at bestille fra Wickey som et komplet sæt, og som er helt fantastisk at føje til din gynge.

Modstår alt slags vejr med sin trykimprægnering og pulvermaling

Ud over vores testede gynger er alle andre produkter fra Wickey også yderst vejrbestandige: Træet er trykimprægneret, metallet og det rustfrie stål er pulverlakeret, hvilket gør dem ideelle til udendørs brug.

Wickey - Offentlige gyngesæder samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,58 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right