Spar på vores SPRING SALE

Populære kategorier

Vi beklager, men vi har for øjeblikket ingen sandkasser på tilbud.

Sandkasser til børn

En sandkasse fra Wickey er det perfekte legeredskab til haven og kan ikke undgå at vække lykke. Sandkasserne fra Wickey er lavet af kvalitetstræ og tager ikke lang tid at sætte op. Herefter mangler du bare at fylde sandkassen op med sand – og så må der ellers leges. Sandkager, sandslotte og hemmelige tunneller – kun fantasien sætter grænser for aktiviteterne i sandkassen!

Prøv selv de flotte og praktiske sandkasser fra Wickey. Vores træsandkasser udmærker sig især gennem solid kvalitet og et robust udseende. En sandkasse i haven er en god investering for travle børnefamilier, da du dermed vinder lidt ekstra tid til at ordne ærinder i hus eller have, mens barnet hygger sig i sandkassen inden for umiddelbar rækkevidde. Fælles sandkagebagning er selvfølgelig også en dejlig aktivitet. Det er nemt at dække din sandkasse til, ligesom du i Wickey online-shoppen også finder sandkasser med låg. Den brede kant gør det ud for en praktisk bænk, hvor både børn og voksne sidder behageligt. Både dine venners og naboens børn vil uden tvivl snart være hyppige gæster i sandkassen! For resten kan du også overveje at kombinere din sandkasse med et af vores prisvenlige legetårne. Her kan børnene klatre, rutsje og gynge med vennerne.

Sandkasser af træ

Wickey sandkasser af træ fås i forskellige størrelser. Vælg den passende sandkassestørrelse i forhold til pladsen i haven eller antallet af legende børn. Især for familier med mange børn eller mange besøgene er det en god ide at vælge en større model. Så er plads nok til masser af sandslotte på rad og række!

En sandkasse med låg er en særlig praktisk og elegant måde at holde sandet i sandkassen rent og indbydende på. Til dette formål klappes de hyggelige bænke med ryglæn såmænd bare indad, og vupti har du et praktisk sandkasselåg. På den måde har katte, fugle og andre dyr ingen chance for at forrette deres nødtørft i sandkassen, hvilket sparer dig for ærgerlige rengøringsopgaver. En trægynge ved siden af sandkassen er for resten en oplagt måde at gøre havens legeområde endnu sjovere på.

Tilbehør til sandkasser

Børn elsker at bygge sandslotte, men det gør bestemt heller ikke noget med lidt action indimellem. Før du ved af det, leges der fange rundt om Wickey sandkassen eller balanceres på kanten. Det er derfor en god ide at investere i hjørnebeskyttelse til sandkassen, du finder dette tilbehør i vores shop. Hjørnerne er lavet af kunststof og passer perfekt på sandkassens hjørner. Wickey sælger hjørnebeskyttelsen i praktiske pakker med 4 styk.

Vores tip: Vores sortiment omfatter også flotte gyngestativer for endnu mere sjov og leg i haven. Lav dit helt perfekte gyngeparadis ved hjælp af de mange forskellige gyngesæder hos Wickey.

Wickey - Sandkasser samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,76 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right