Spar på vores SPRING SALE

Wickeys rutsjebaner i henhold til EN 1176

Hvis dine børn ikke kun ønsker at bruge rutsjebane i deres egen have, men også på offentlige steder som parker, hoteller, børnehaver, skoler og restauranter, har det siden 1998 krævet et certifikat med navnet EN 1176. Der er de sikkerhedsretningslinjer fastlagt, som alle skal rette sig efter. Dette betyder, at en legeplads mindst skal opfylde kravene i standard EN 1176. Og for at sikre, at jeres børn ikke kun er garanteret Wickey-sjov derhjemme, men også på offentlig grund, har vi fået nogle produkter testet i henhold til EN 1176. Og så går det løs!

Offentlige børnerutsjebaner i henhold til EN 1176

Med Wickeys sjove bølgerutsjebane EN 1176 finder du de ideelle børnerutsjebane til dine små. Vælg mellem rutsjebanen i rustfrit stål eller en rotationsstøbt rutsjebane i HDPE, såsom rutsjebanen 254,5 cm offentlig. Ved sidstnævnte, ligesom med alle vores rutsjebaner af rustfrit stål, kan barnet vælge deres yndlingsfarve blandt mange muntre farver. Nogle af vores rutsjebaner, som f.eks. rutsjebanen på 336 cm offentlig, kan endda bruges som tilbygningsrutsjebane til private svømmebassiner! Og så er det bare derudad!

Rutsjebaner og legeredskaber til offentlig brug

Men ikke kun rutsjebaner er tilgængelige hos Wickey med EN 1176-certifikat. Også sjove fjederdyr, gynger og komplette legetårne er testet og egnet til det offentlige Outdoor-område. I har allerede et Wickey-legetårn og kunne tænke jer et bølgeskib, der garanterer sjov og leg? Til forskellige afsatshøjder, der er lavet af forskellige materialer i den kendte høje kvalitet og i sjove farver, finder enhver bølgerytter sin passende rutsjebane her. Kombinér, efter hvordan dine børn kan lide det, og få en gynge til din rutsjebane eller en sandkasse til dit rutsjebane. Her er det barnet, der er chef!

Nem håndtering og opstilling

Wickey-rutsjebanerne er lette at bygge til Wickey-platformene (anbefalinger medfølger, instrukserne er enkle og forståelige) og alle er ekstremt vejrbestandige. Ridsebestandige og hærværkssikre. Alle rutsjebaner er velegnede til udendørs brug, så selv de små har det virkeligt sjovt. Derudover tilbyder Wickey andre legeredskaber, der er EN 1176-certificeret. Her finder du de offentlige børnegynger, offentlige legetårne, gummimåtter og jordankre til offentlig brug samt en børnevippe med fjeder som er godkendt til offentlig brug.

Wickey - Offentlige rutsjebaner samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,74 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right