• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

Vi beklager, men vi har for øjeblikket ingen senge på tilbud.

Mange forskellige slags børnesenge

I Wickey onlineshoppen finder du legeredskaber til udendørs brug og prisvenlige børnesenge i mange forskellige designs. Børn vokser hurtigt, og snart er det tid til at udskifte vugge og tremmeseng med en børneseng. Børnesengen er og bliver børneværelsets vigtigste møbel. De fantasifulde Wickey børnesenge er meget mere end bare et sted at sove – her kan børnene opleve det ene fantastiske eventyr efter det andet, lige midt i børneværelset.

Ved hjælp af den detaljerede montagevejledning og det velforarbejdede kvalitetstræ er det ingen sag at samle børnesengene fra Wickey. Du finder et stort udvalg af individuelle senge, uanset om du leder efter en enkeltseng, en høj seng eller en køjeseng. Vælg mellem vidt forskellige modeller, baseret på populære emner som racerbil, brandstation eller prinsessesenge. Wickey legesengene gør det til nemt at indrette husets børneværelse præcist efter dig og dit barns hoved!

Høje senge og køjesenge

Særligt små værelser kan med fordel udstyres med en pladsbesparende køjeseng, da værelsets beboer(e) så får mere plads at lege på. De høje senge fra Wickey forener soveplads og legeområde i ét: Under sengen kan der bygges fabelagtige huler, mens overetagen indbyder til uforstyrrede stunder i drømmeland. Det er umuligt at være morgensur, hvis man kan rutsje dagen i møde fra en høj seng med rutsjebane!

Wickey køjesengene er perfekte til familier med flere børn. Wickey køjesengene er perfekte til søskende, der deler værelse. Alting er bare dobbelt så dejligt, når man er to, og takket være de sjove detaljer og det raffinerede design bliver køjesengen hurtigt børneværelsets bedste plads. Lav børneværelset om til en fantastisk eventyrverden. Vælg en sjov legeseng sammen med dine børn, perfekt til både at lege, sove og drømme i.

Senge i topkvalitet

Dit barns helbred og sikkerhed har højeste prioritet hos Wickey. Derfor anvender vi udelukkende naturligt og skadestoffrit gran- eller fyrretræ til vores tyske sengeproduktion. Hos os finder du ingen senge af hårdt presset træ eller krydsfiner. Derfor garanterer vi lang levetid og høj kvalitet på alle vores børnesenge. Det er nemt og bekvemt at bestille køjeseng plus madras i Wickey onlineshoppen, hvor du desuden kan glæde dig over vores yderst fornuftige priser. Du finder et stort udvalg af børnesenge, legetårne, sandkasser og tilbehør, der nok skal få det helt store smil frem hos selv de mest krævende legeeksperter.

Vidste du? Vores Wickey børnesenge kan også monteres spejlvendt og i forskellige varianter. Dette er særlig praktisk, hvis du ønsker at lave om på børneværelset eller senere skal flytte!

Wickey - Børnesenge samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,71 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right