Spar på vores SPRING SALE

Disney's Løvernes Konge Flyer Presenningssæt fra Wickey

Disney's Løvernes Konge Flyer Presenningssæt fra Wickey

Vores nyeste presenningssæt tilbyder en simpel løsning til at forvandle jeres legetårn til et spændende legemiljø i stil med Løvernes Konge.

... vis mere
Incl. 25% Moms.
Leveringstid: ca. 03/05/24 - 10/05/24
Dette produkt sendes med pakkepost. Bemærk, at den anførte leveringsdato gælder fra betalingsmodtagelsen i dag og omfatter vores interne ordreafvikling og forsendelse, indtil ordren er leveret til kunden. Forsendelsestiden kan variere i enkelttilfælde.

Disney's Løvernes Konge Flyer Presenningssæt fra Wickey

Om Disney's Løvernes Konge Flyer Presenningssæt fra Wickey

Elsker dine børn Disneys Løvernes Konge og er spændt på flere eventyr med Simba, Timon og Pumbaa? Så tilbyder vores nyeste presenningssæt en enkel løsning til at forvandle din legetårn til en spændende legeplads i Disney-stil. Dekorationselementerne med de populære figurer og detaljer inspireret af savannens verden kan let klippes ud og fastgøres til legetårnet. Uanset om det er med den dekorative guirlande eller det spændende terningspil - med de aftagelige elementer kan du let ændre udseendet på din legetårn.

Tip: Vores presenningssæt er ikke kun egnet til udendørs brug. Bring også magien indendørs ved at omdanne elementerne efter ønske. Forvandl for eksempel guirlanden til et fortryllende dekorationsstykke til børneværelset eller et smukt blikfang til den næste fødselsdagsfest.

VIGTIGT: Dette presenningssæt passer til følgende legetårne fra vores Flyer-serie:

Produktdetaljer

info
De angivne mål kan variere en smule.
Productdetails
SKU627003

Leverancen består af

  • Vejrbestandig belagt PVC-presenning 650 g/m²
  • Dobbeltsidede klæbestrimler
  • Reb
  • Alle nødvendige skruer og spændeskiver
  • Detaljeret monteringsvejledning til nem montering

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Indlæser...