Spar på vores SPRING SALE

MARVEL's Spider-Man Flyer telt sæt fra Wickey

MARVEL's Spider-Man Flyer telt sæt fra Wickey

Vores nye planlægningssæt giver dig en nem måde at forvandle din legetårn til den spændende verden af MARVELs Spider-Man.

... vis mere
Incl. 25% Moms.
Leveringstid: ca. 06/05/24 - 13/05/24
Dette produkt sendes med pakkepost. Bemærk, at den anførte leveringsdato gælder fra betalingsmodtagelsen i dag og omfatter vores interne ordreafvikling og forsendelse, indtil ordren er leveret til kunden. Forsendelsestiden kan variere i enkelttilfælde.

MARVEL's Spider-Man Flyer telt sæt fra Wickey

Om MARVEL's Spider-Man Flyer telt sæt fra Wickey

Er dine børn fulde af begejstring for MARVEL's Spider-Man og hans spændende heltebedrifter? Så tilbyder vores innovative planlægningssæt en nem måde at forvandle jeres legetårn til en Spider-Man-eventyrverden. Med dine børns yndlingshelt og detaljerede elementer fra Spider-Man-universet lover denne plan uendelig sjov. Uanset om det er den dekorative guirlande eller det spændende terningspil, skal du blot klippe disse elementer ud og fastgøre dem på dit legetårn for et nyt og spændende look.

Tip: Vores presenningssæt er ikke kun egnet til udendørs brug. Bring også magien indendørs ved at omdanne elementerne efter ønske. Forvandl for eksempel guirlanden til et fortryllende dekorationsstykke til børneværelset eller et smukt blikfang til den næste fødselsdagsfest.

VIGTIGT: Dette presenningssæt passer til følgende legetårne fra vores Flyer-serie:

Produktdetaljer

info
De angivne mål kan variere en smule.
Productdetails
SKU627002

Leverancen består af

  • Vejrbestandig belagt PVC-presenning 650 g/m²
  • Dobbeltsidede klæbestrimler
  • Reb
  • Alle nødvendige skruer og spændeskiver
  • Detaljeret monteringsvejledning til nem montering

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Indlæser...