Spar op til  30% - forlænget til og med 22.05.2022! Slå til nu

Find det perfekt legetårn!

I 3 skridt til Deres legetårn

Price
Price
Hvor stort er dit budget?
Next step (0)
Help Me Choose
Hvor stort skal Deres legetårn være?
Størrelse S - (1,5-8 m²)
Størrelse M - (8-15 m²)
Størrelse L - (15-25 m²)
Størrelse XL - (25-50 m²)
Next step (0)
Help Me Choose
Hvad skal dit legetår være udstyret med?
Med gynge
Uden gynge
Med rutsjebane
Uden rutsjebane
Redegynger
Sandkasse
Klatrevæg
Klatremodul
Kolbøttestang
Trætag
Presenningtag
Legehus
Butik med markise
Gyngebro
Solid trappe med gelænder
Skovtursbord
Load results (0)
0 opdag matchende produkter
Indlæser...

Rebstige

Wickeys rebstiger

Klatreproffer pas på: Med Wickeys rebstiger kan dine børn udføre de mest fantastiske tricks og nå højt til vejrs! For at der også kan være noget for klatreekspertrne spænder vores rebstiger fra simpelt klatretov med knuder, de enkle rebstiger med trin, der inddeles i sværhedsgrader som rebstigen med 10 trin, der "vanskelig", op til dobbeltrebstiger og rebstiger med 3 sider (som tillader din lille bandit at klatre sammen med sine venner og veninder fra tre sider på samme tid) og endda til et helt klatrenet, hvor dit barn kan klatre op og ned som Spiderman.

Rebstiger som idel udvidelse til klatrestativer

Alle vores Wickey rebstiger er lavet af massivt træ og andre vejrbestandige materialer, der garanterer langvarige legeglæder. Vores rebstiger er designet til enhver pengepung og enhver have, enhver smag og ethvert behov, så der er noget til mindre og større klatreaber. Wickey-produkter er hurtige og lette at installere, da alle huller allerede er lavet, og de vedlagte monteringsvejledninger er lette at forstå. Trykimprægneret massivt træ, vejrbestandige materialer og visuelt smukke produkter karakteriserer Wickey såvel som den børnevenlige brug af rebstiger og andre Wickey-produkter. Dit barn bliver hurtigt stjernen på klatrehimlen og vil svinge sig fra reb til reb.

Kan udvides når som helst

Hos Wickey er det let og enkelt at kombinere produkterne og sætte dem sammen til jeres individuelle legeparadis. Find jer en rebstige og kombiner den så med en gynge, en sandkasse eller en sjov bølgerutsjebane , så vil alle dit barns venner kun lege hos jer. Fantasien kender ingen grænser med Wickeys tilbehør til klatrestativer. Der kræves god motorik, der hjælper stadig behændigere og hurtigere at klatre op ad stigetrinnene i hårdt træ: Hvis for eksempel en krokodille angriber nedefra og snapper efter fødderne, så er den chanceløs og bider ud i den tomme luft. Har vi gjort dig nysgerrig? Så surf straks rundt i Shoppen, og se alt det fede, vi har på hylderne. For eksempel, hvis du ønsker at købe din gynge billigt, kan du måske stoppe hos FATMOOSE, da vi også har gode tilbud der.