• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Populære kategorier

At begejstre børn med et Wickey stylterhus

Hvis du vil skabe stor glæde med et stylterhus til børn, er du kommet til det rette sted hos Wickey. Uanset om det er et hyggeligt stylterhus med sandkasse eller et sporty stylterhus med gynge og rutschebane - her hos Wickey lægger vi vægt på vores kunders individuelle ønsker. For at et stylterhus i haven kan tilpasses de små eventyreres behov, udvikler vi vores legeredskaber, så de let kan udvides. Når legehuset først er bygget på stylter, kan det nemt kombineres med andre havespil. Et stylterhus gør-det-selv-projekt vil helt sikkert bringe masser af sjov med familien. Tilpasset børnenes præferencer kan tilbehør let designes selv. Med lidt maling bliver stylterhuset til et ægte unikum - kun kreativiteten sætter grænser. Stylterhuset i haven kan nemt forvandles til en strand-oase eller et hemmeligt skjulested i junglen. En ekstra maling af træet er dog ikke nødvendig, da det allerede er beskyttet mod vind og vejr gennem trykimprægnering. Med en kvalitets gynge, et børnelegehus på stylter, sandkasse eller legetårn i legende designs ønsker vi at bringe familier en fantasifuld eventyrlegeplads direkte ind i haven. Når vores stylterhuse får børnene til at skinne af glæde, er vores opgave opfyldt!

Stylterhus med rutschebane og gynge til haven

Et Wickey stylterhus med rutschebane og gynge er det ideelle sted at opleve mange spændende eventyr. I jeres egen have kan børnene give fantasien frit løb og skabe deres individuelle fantasiverden. På et stylterhus med klatrevæg kan små bjergbestigere bestige de højeste bjerge. Et stylterhus med sandkasse tilbyder masser af plads til at grave efter skjulte skatte eller bage sandkager. Hos Wickey finder du et stort udvalg af stylterhuse til børn - lige så alsidige som dine smås præferencer. Der er noget for børn i alle aldre og til enhver størrelse have. Vælg derfor mellem et stylterhus med platformhøjde på 150 cm eller 120 cm. Et stylterhus med gynge og rutschebane er den perfekte pakke til nye eventyr med venner og søskende. For at give dine børn den største sikkerhed, får du i vores online shop faldmåtter, der kan placeres under stylterhuset. Med forskellige gynge sæder, klatrestiger og andet spændende legetårn tilbehør kommer også legen ikke til kort. Hvis du vil købe et stylterhus, vil du helt sikkert finde det hos Wickey.

At bygge et stylterhus selv er let

At bygge et stylterhus selv kan helt sikkert mestres af alle med lidt hjælp. For vi leverer en simpel monteringsvejledning direkte med. For at gøre montage af legetårnet så nemt som muligt, har vi også lavet en detaljeret montagevideo til dig. Denne video giver dig nyttige tips, tricks og ideer til den optimale opbygning. Når det nødvendige værktøj så er klar, kan projektet "stiltehus DIY" også begynde. Da vores stylterhus i træ er trykimprægneret, kan det straks behandles uden ekstra maling. Planlæg omhyggeligt, hvordan du placerer stylterhuset billigt i haven. Så undgår du, at byggehindre som rødder forsinkes af monteringen af stylterhuset med rutschebane og sandkasse.

Vores tip: Når du bygger et stylterhus selv, er sikkerheden for dine børn naturligvis i første række. For at opstille stylterhuset med rutschebane og sandkasse stabilt, finder du i Wickey onlineshoppen det nødvendige jordanker og ukrudtsdug mod skadedyr.

Passende tilbehør til børnenes stylterhus

Hvis du vil købe et børns stylterhus, må det passende tilbehør ikke mangle. Afhængigt af dine børns alder og interesser kan du nemt udvide dit stylterhus i haven med individuelle tilbehørsdele. Hvad med et sæt klatresten for at dekorere et stylterhus med klatrevæg? Eller bare udskift en gynge med en klatrestige eller en babyskål. Ikke kun for sjov, men også for dine børns sikkerhed er der taget hånd om: Med faldmåtter er en blød landing altid garanteret - uanset om du har valgt et stylterhus med en platformhøjde på 150 eller 120 cm. I vores Wickey-butik finder du helt sikkert et stort udvalg for at bestille tilbehør til dit stylterhus billigt.

Wickey - Stylterhuse samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,58 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right