Offentlige gynger

Gyngestativer til det offentlige rum

En gyngestativ må ikke mangle på offentlige legepladser, fordi alle børn elsker at gynge. Uanset om det er på legepladser, i skoler eller dagcentre er en legepladsgynge et meget populært legeredskab til alle børn. Derfor skal gyngestativerne til offentlige arealer også uden problemer kunne modstå selv en meget stor belastning. For at sikre dette er alle vores offentlige legeredskaber blevet testet og certificeret i henhold til EU-standard EN 1176. De massive bærestolper til vores legepladsgynger er vejrbestandige, sikrede mod hærværk og ekstremt modstandsdygtige, så du uden bekymringer kan se dine børn lege. Lad dig overbevise om den fremragende kvalitet af vores trægynger, der passer harmonisk ind i en offentlig legeplads takket være deres naturlige udseende, i modsætning til legepladsgynger lavet af metal.

Gyngesæder og gynger certificeret iht. EN 1176

På campingpladser, legepladser eller i hotelanlæg er sikre og robuste legeredskaber et must. Selvfølgelig må der ikke mangle en gynge certificeret i henhold til DIN EN 1176. Med vores gyngesæder, der er beregnet til offentlige legepladser, kan man udvide gyngestativet i overensstemmelse med egne ideer. I vores Online-Shop finder du et stort udvalg af klassiske gyngesæder med kæder af rustfrit stål eller med varmgalvanisering samt babygynger til legepladsen. Hvis du leder efter noget mere fancy, er redegynger det rigtige valg til den offentlige legeplads. Du finder også det rigtige ophæng i Wickeys Online-Shop. Fra gyngekrogen til ankeret finder du alt hvad du behøver til din offentlige gynge!

GIANT legepladsudstyr til udendørs brug

Udover børnehavegynger og gynger til legepladser findes der på Wickey også legetårne til offentlige arealer. Alle produkter fra vores GIANT-serie overholder de nyeste sikkerhedsstandarder og er EN 1176-certificeret. De robuste træstolper er garanti for sikker leg og sjov for store grupper af børn og tåler alle vejrforhold. Det unikke design af vores GIANT-legeredskaber gør det muligt at tilpasse din legeplads individuelt. Du skal bare beslutte dig for designet af gyngen (førsteklasses rustfrit stål eller HDPE) og af metaldelene, så bliver legetårnet med gynge, rutsjebane og sandkasse hjertet i dit lokalområde!