Wickey legetårne med platformshøjder mellem 150 cm og 210 cm

Wickey legetårne med platformshøjder mellem 150 cm og 210 cm vil garanteret vække glæde hos jeres opdagelsesrejsende. Med eventyrlige legestativer, legehuse på stolper eller klatrestativer i egen have har små og store helte deres eget legeparadis. Sammen med nabobørnene kan der laves gyngekonkurrencer på gyngestativet i træ, og der kan klatres højt op på klatrestigen. Og når de er kommet op, kan de lade deres fantasi få frit løb. Uanset om de smeder hemmelighedsfulde planer i legehuset, løber over den spændende hængebro eller hellere vil drøne ned ad den lange bølgerutsjebane, så er udvalget kæmpestort. Svinge sig gennem luften på dobbeltgyngen eller bygge et gigantisk slot i sandkassen - kreativiteten kender ingen grænser.

Wickey legestativer egner sig til børn fra 3 år. Vores legeredskaber af træ designes og fremstilles i Tyskland. Selvfølgelig underkastes alle havelegeredskaber en meget omhyggelig kvalitets- og sikkerhedstest. Navnlig det robuste trykimprægnerede træ er af overbevisende høj kvalitet og ekstremt vejrbestandigt.

Personlige legetårne af træ og legehuse på stolper

For at vi kan tilbyde jer et stort udvalg af personlige legetårne og trætophuse af træ har vi sammensat forskellige produktserier i vores Onlineshop. Mærkerne Wickey Smart, Wickey Prime og FATMOOSE er tiltænkt private haver. Legetårnene fra Wickey GIANT er beregnet til legepladser i det offentlige rum, da disse er certificeret i henhold til kravene for opnåelse af certifikat EN 1176.

Wickey havelegeredskaber findes i utallige varianter: Vælg mellem legetårne med rutsjebane eller et legestativ med gynge og rutsjebane. Elsker dine børn ridderspil? Så kan vi tilbyde fantastiske legeborge med klatrevæg, hængebro, rebstiger og flere tårne. Ligeså elsket er et hyggeligt legehus på stolper med en platformshøjde på 150 cm. Vores legehuse på stolper udgøres af et rummeligt legehus, hvor børnene kan fortælle spændende historier og få pusten igen efter deres eventyr. Derefter tager de heroisk fat igen: Takket være legehuset på stolper med rutsjebane er de lynhurtigt nede på jorden og kan svinge frem og tilbage på børnegyngen. Med klatregrebene hiver de sig i en fart igen op i børnelegehuset af træ. Navnlig større børn vil være meget glade for et Wickey legehus på stolper.

Ud over de forskellige legetårne har Wickey også et stort udvalg af sandkasser af træ. I skal bare vælge den rigtige størrelse sandkasse, og med kombipakken følger der også et sandkasselåg med.

Byg selv et legetårn

Sammen med mor og far anlægger Outdoor-kids i en håndevending, deres egen legeplads. Med den udførlige byggevejledning er det helt enkelt selv at bygge et Wickey legetårn. Byggepakken indeholder de nødvendige trykimprægnerede bjælker, skruer og sikkerhedshætter samt tilbehørsartikler.

Vi anbefaler, at I også stabiliserer legetårnet med ankre. Til dette formål er det bedst at finde et anker, der passer til legeredskabet og til jordbunden i haven. Hos Wickey fører vi forskellige modeller, fra grundankre over jordankre til vinkelankre. Disse fastgøres til træbjælkerne, og derefter støbes de ned i beton. Til at dæmpe kontakten med underlaget er det en god idé at lægge gummifliser ud.

Havelegeredskaber kan udvides i det uendelige

Hos Wickey har I desuden muligheden for at udvide det legetårn eller klatrestativ, I allerede har, med forskelligt tilbehør og legeredskaber. Vores havelegeredskaber er udformet på en sådan måde, et I for eksempel kan udbygge børnelegetårnet med et gyngestativ. Også tilbehøret til legetårnene, såsom et børneteleskop, en basketballkurv eller en sirene, er nemme at montere på legeredskabet af træ.

Hvis det skal være rigtigt sjovt at gynge, så kan der vælges mellem forskellige gyngesæder. Lige fra babygyngen over den klassiske børnegynge og til den eventyrlige redegynge kan der findes en passende gynge til ethvert barn.

Vores tip: Tag også gerne et kig rundt under Sale i Onlineshoppen. Der er det muligt at finde et legetårn til en fordelagtig pris og gøre et rigtigt kup. Nyd godt af de fantastiske rabatter. Yderligere fantasifulde legetårne og trætophuse finder I hos FATMOOSE!

Filtrer
Filtrér efter
Lad os give dig et overblik over vores seneste artikler, særtilbud eller produkt-highlights, der hører under Wickey's Choice Label.
Monteringsvejledning
Placer dit drømmelegetårn i din have i faktisk målstørrelse allerede før købet ved hjælp af vores AR-funktion. Byg selv vores flotte legetårne nemt og hurtigt ved hjælp af appen BILT®. Med de innovative 3D-vejledninger kan du nu reducere monteringstiden med op til 30 %!
Maksimal platformhøjde
Den maksimale højde af fodstøtter eller platform angiver det højeste niveau i tårnet, hvor barnet kan lege.
Rutsjebanens længde
Vælg den ideelle længde af rutsjebanen, så den både passer til dine børns behov og til din have.
Serie / Stolpetykkelse
Vores seriebetegnelser indeholder information om stolpernes tykkelse, størrelse, form og design for vores forskellige legeredskaber. Her noget for enhver smag!
Show products
Sorter efter

Sammenlign Produkter