Legetårn for store og små: platformshøjde 90 cm til 120 cm

Et Wickey-legetårn forvandler jeres have til en eventyrlegeplads for små opdagelsesrejsende. Legestativ med platformshøjder på 90 til 120 cm og egner sig både til små og større børn og garanterer masser af sjov og leg i mange år. Lige fra legeborg til ridderborg så findes der det rigtige legetårn til piger og drenge eller det ideelle legehus af træ i Wickeys Onlineshop. Takket være vores fantasifulde designs og mange mange modeller kan alle familier hos Wickey finde det perfekte legestativ til deres egen have.

Personligt legetårn i egen have

De kvalitets- og sikkerhedstestede legestativer af træ fra Wickey vil glæde ethvert barn og er noget, der helt sikkert fanger øjet! Ren barneleg for eventyrerne at klatre i legeredskaberne i haven: lystigt går det højt til vejrs via de farvede klatregreb, der er fastgjort på klatrevæg og klatrestiger. Oppe fra højderne kan børnene så suse ned ad rutsjebanen og lande blødt i græsset eller på de udlagte gummifliser. Mange af legetårnene er desuden forsynet med to gynger, så det aldrig bliver kedeligt. Børn lader kreativiteten løbe frit, når de roder rundt i sandkassen, og i trælegehuset har de deres eget rige. Her skrives ægte heltehistorier!

Uanset om det er til privat brug derhjemme i haven eller til opstilling i det offentlige rum: Med et legetårn af mærket Wickey kan alle steder forvandles til en fantasilegeplads, hvor der er garanti for sjov! Du kan uden problemer vælge mellem mange mange forskellige klatrestativer, legehuse på stolper eller legetårne, og så vil børnene elske at lege udenfor.

Mindre haver kan sagtens få plads til et Wickey-legetårn takket være pladsbesparende modeller. Går I efter noget helt unikt! Så er Wickey det helt rigtige sted at gå hen, for alle vores trælegetårne er udformet på en måde, så de kan sammensættes og opstilles på forskellige måder og med børnenes helt personlige valg af farve på tilbehørsdelene til det oprindelige legetårn. Lige meget om det gælder et trætophus, legestativ eller et klassisk legetårn med rutsjebane og gynge - med de børnevenlige platformshøjder fra 90 cm til 120 får alle eventyrlystne opdagelsesrejsende fuld valuta for pengene!

101 Varianter med tilbehøret til klatrestativer af træ

Et teleskop til ægte pirater, basketballkurve til de sportsglade eller en kridttavle til talentfulde kunstnere – med fantastiske tilbehørsartikler kan I sætte pep på legetårnet af træ eller klatrestativet i haven og skabe et personligt legeparadis for de små. Tilbehøret ser ikke bare kanon ud, det fremmer ligeledes jeres barns kreativitet. Udvidelsessæt som for eksempel Wickeys enkelt- og dobbeltgynger, vores kolbøttestænger og sandkasser fuldender oplevelsesparadiset. Her oplever små opdagelsesrejsende fantastiske eventyr!

Køb WICKEY legetårne af høj kvalitet til gode priser

For at opbygningen af jeres nye legetårn kan forløbe glat vedlægger Wickay altid en letforståelig montagevejledning. For os har dine børns sikkerhed første prioritet, og derfor satser vi på høj kvalitet og langtidsholdbart træ. Det stabile massivtræ, som vi bygger vores legetårne og legehuse af, trykimprægneres i en speciel proces, der gør træet særdeles vejrbestandigt. Der kræves ingen yderligere overfladebehandlinger. For at sikre at legetårnet også holder stand mod selv de vildeste eventyrere, har vi i vores Onlineshop et udvalg af ankermuligheder til forskellige typer underlag. Sortimentet af gummifliser afrunder den samlede sikkerhedspakke.

Der findes mange forskellige muligheder for at skabe et personligt havelegeredskab og skaffe et førsteklasses legeparadis til de små. Tag jer god tid, og lad jer inspirere af vores fantastiske tilbud på vores Outdoor-legeredskaber.

Filtrer
Filtrér efter
Lad os give dig et overblik over vores seneste artikler, særtilbud eller produkt-highlights, der hører under Wickey's Choice Label.
Monteringsvejledning
Placer dit drømmelegetårn i din have i faktisk målstørrelse allerede før købet ved hjælp af vores AR-funktion. Byg selv vores flotte legetårne nemt og hurtigt ved hjælp af appen BILT®. Med de innovative 3D-vejledninger kan du nu reducere monteringstiden med op til 30 %!
Maksimal platformhøjde
Den maksimale højde af fodstøtter eller platform angiver det højeste niveau i tårnet, hvor barnet kan lege.
Rutsjebanens længde
Vælg den ideelle længde af rutsjebanen, så den både passer til dine børns behov og til din have.
Serie / Stolpetykkelse
Vores seriebetegnelser indeholder information om stolpernes tykkelse, størrelse, form og design for vores forskellige legeredskaber. Her noget for enhver smag!
Show products
Sorter efter

Sammenlign Produkter