Summer Sale! Spar op til  30% – forlænget til og med 03.07.2022! Slå til nu

Indlæser...

Dele til tilbygning

Byg selv et Wickey legetårn

Et Wickey legetårn i egen have giver jeres børn fantastiske muligheder for lege ude i den friske luft. Uanset om det er alene eller sammen med søskende - et legestativ er starten på ethvert spændende eventyr. For at selv at dine unger bliver heroiske mesterbyggere, kan I selv bygge jeres legetårn og lade børnene være håndlangere. Glæden og stoltheden er desto større, når familien sammen skaber en lille legeplads i haven. Takket være byggesættet og en detaljeret bygningsvejledning er opstillingen af et havelegeredskab helt enkel og hurtig.

Legetårnsudvidelse for endnu mere spas og sjov

En perfekt udvidelse til jeres legetårn eller legehus på stolper er en klatrevæg af robust, massivt træ. Den kan nemt bygges på dit eksisterende legeredskab. Ved hjælp af klatresten og -greb i forskellige former styrkes ikke kun børns motoriske udvikling, men de opnår også større behændighed. Som små klatreaber kan dine børn klatre op ad muren og nyde udsigten oppe på børnelegetårnet. På den måde kan du selv bygge et imponerende klatrestativ af træ til den lille gymnast med Wickeys klatrevæg.

Et godt alternativ til klatrevæggen er klatrenettet, som du kan købe online forskellige størrelser til gode priser. Hvilken af eventyrerne vil først nå toppen af bjergene?

Køb tilbygningsudstyr til legetårne til gode priser

For at også taget på dit legehus eller trætophus ii haven bliver et rigtigt blikfang, kan du udvide dit Wickey-tag. Om du vil lave presenningtaget om til et trætag eller trætaget til et tag med træspånerhelvedesild, er helt op til dig selv at bestemme. En særlig praktisk udvidelsesdel til legetårnet sandkasselåget. Wickey tilbyder specielle trælåg til legetårne med sandkasse. En sandkasse med låg i trykimprægneret træ er ideel til haven, da sandet i kassen altid er beskyttet mod vind og vejr og ikke mindst dyrebesøg. Vælg sandkasselåget, der passer til jeres Wickey legetårn.

Mere tilbehør til børnelegetårn

På et Wickey-legetårn vil du ikke kun kunne udvide med vores Wickey-klatrevæg, men også med andre flotte udendørs legeredskaber. Hvad med et gyngestativ for eksempel? En gynge lavet af træ er et klassisk havelegeredskab, der får alle børns øjne til at skinne. Gynge højt op sammen med venner på en dobbeltgynge og nyde følelsen af frihed i den friske luft. Eller har dine børn altid drømt om at være brandmand? Så kan I udvide jeres Wickey-klatrestativ med en brandmandsstang. Når mandskabet tilkaldes for at assistere, kommer de hurtigt ned på jorden og begynder deres spektakulære indsats. Så lyder det bare: „Vand, march!“

Vores tip: Udvid jeres legestativ yderligere med fantasifuld legehustilbehør. Med de mange små detaljer, såsom et børneteleskop, et skibsror eller en sirene, fordyber dine børn sig i en fantasifuld eventyrverden. Oplev flere kreative legeredskaber og endnu mere legepladstilbehør på FATMOOSE!