Summer Sale! Spar op til  30% – forlænget til og med 03.07.2022! Slå til nu

Indlæser...

Sengetilbehør

Lav en individuel børneseng

Når du har fundet den perfekte spilop-seng til dine børn, kan du udvide den med vores unikke tilbehørsartikler. De mange små detaljer fremmer dine børns fantasi. Det kulørte ekstratilbehør bringer mere legeglæde til forskellige eventyrtemaer. Skab et individuelt sove- og legeparadis til dine børn, uanset om det måtte være en enkeltseng, højseng eller køjeseng.

Sengetilbehør til alt mulig leg og sjov

Et skibsrat til matroser på de store have, et børneteleskop til opdagelsesrejsende på safaritur eller en sirene til brandvæsenets eller politiets udrykninger. Der kan findes passende tilbehør til alle børn i Wickey Online-Shop, du skal blot søge efter det, som lige præcist dine børn kunne tænke sig. Til blandt andet at styrke dine eventyreres motorik har vi et udvalg af kulørte klatregreb an. De er lette at montere både på de spændende legetårne og på vores børnesenge. Supplér din eventyrseng med vores håndgreb af kunststof, så dine børn kan tumle rundt på sengen og klatre sikkert.

Sengetilbehøret er blevet testet af vores sengeeksperter og udvælges specielt til Wickey-børnesengene i CrAzY-serien.

Vores tip: Bestil også vores madras, Wickey Actiondreamer, online. Den passer perfekt til alle vores spilop-senge. Madrassens store punktelasticitet betyder, at den støtter dit barns rygsøjle optimalt og sørger for en god og forfriskende søvn. Kig en gang i vores sortiment af børnesenge, og bliv inspireret af forskellige udformningsmuligheder.