• Made in Germany
  • 10 års garanti¹
  • Fra 375 kr forsendes gratis*
  • Mere end 1 million tilfredse kunder

Tovbaner

En tovbane i jeres egen have! Det vil gøre et vildt indtryk på jeres børn. Normalt kan de små kun komme til at lege på børnetovbaner når de besøger specielle eventyrlegepladser. Men der findes også løsninger til haven eller til gårdspladsen bag huset. Installation af tovbane i haven er lettere end forventet, og derefter kan det sjove ved det unikke legeredskab straks begynde!

Tovbanen til haven

I vores butik er der i øjeblikket to svævebaner til børn, som kan installeres i jeres egen have. Både Para-tovbanen og SpiderGlider-tovbanen inkluderer et robust stålkabel, ruller eller kuglelejeruller og en beklædning med håndgreb (løbetalje). Para-tovbanen, der fås i to farver, leveres desuden med to galvaniserede kabelstrammere. Denne svævebane kan også udstyres med en tallerkengynge, så jeres børn under legen på tovbanen kan sidde på et pendulsæde. Du skal være særlig opmærksom på tovholderen til tovbanen.

Tovbanen til brug i det offentlige rum

Børnehaver og restauranter, der gerne vil tilbyde en børnetovbane på deres legeplads, vender tilbage til svævebanen Heavy, fordi den er velegnet som tovbane offentligtil legepladsen. Denne ekstra stærke tovbane består af et bæretov med 10 mm diameter, af tovstrammere og tovholdere samt en en løbekat i rustfrit stål med sikkerhedsbremsesystem. Tovbanen Heavy er af høj kvalitet. Den kan fastgøres til stolper i rundtømmer med en stolpediameter på 140 til 160 mm. I vores Shop har vi også en tallerkengynge til offentlig brug, som kan bruges som et pendulsæde på tovbanen.

Beskyttelse til tovbanen

En tovbane bør kontrolleres og vedligeholdes regelmæssigt. På nogle modeller fører vi reservedele i butikken. Det er vigtigt med sikker opsætning af tovholderen og tovstrammeren. Derudover kan det anbefales at anbringe gummimåtter under svævebanen, hvis der ikke allerede er et blødt underlag (for eksempel sand).

En børnetovbane er således det ideelle supplement til legetårnet til haven. Og som med alle andre legeredskaber, er der garanti for dine børns glæde, latter og sjov, og I vil være i stand til at bruge tovbanen intensivt og i mange år frem. Let installation og håndtering taler for sig selv. Naturligvis tilbyder Wickey også mange andre legemuligheder, og I kan købe jeres legestativ til en fordelagtig pris her. Og har I allerede kigget rundt og udsøgt jer jeres tovbane?

Se flere legeredskaber hos blandt andet også FATMOOSE!

Wickey - Offentlige tovbaner samt vores øvrige sortiment bliver i gennemsnit vurderet af vores kunder med 4,7 ud af 5 stjerner.

#wickeyadventure

Bliv inspireret af vores tilfredse kunder over hele Europa, og skab dit eget lille paradis. Eller del dit Wickey-paradis på Instagram med hashtagget #wickeyadventure.

Sammenlign Produkter

chevron-right