Spar op til  30%! Slå til nu

Indlæser...

Køjeseng

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Børneetageseng fordelagtigt hos Wickey

Køjesengene fra Wickey giver sengeplads til to eventyrere og er samtidig et rigtigt legeparadis. Med en køjeseng af massivt træ kan mindre søskende dele et børneværelse, og alligevel kan hver af de små helte have deres eget soveområde. Både den nedre og den øvre del af børnesengen er udstyret med vidunderlige detaljer, som dit barn vil elske og blive fascineret af. I vores Online-Shop finder du forskellige varianter af køjesenge af naturtræ. Hvis du vælger en køjeseng, hvor de to senge står lige under hinanden, så har du besluttet dig for en variant, der kan spare meget plads. Samtidig udgør de forskellige modeller et ægte klatreparadis. Uanset om det drejer sig om en børneseng med rutsjebane, stige eller tag - familien kan altid finde det rigtige. Vores løfte: Ligegyldigt hvilken variant du måtte beslutte dig for, så vil dine børn nyde leg og sjov sammen i eventyrsengen, før de om aftenen lykkeligt begiver sig tilbage til deres nye tilholdssted.

Køb tilbehør til køjesenge online

Vores livfulde sengetilbehør bidrager til at skabe en helt særlig fantasiverden i børneværelset. Wickeys børnesenge med eller uden rutsjebane får børnedrømme til at gå i opfyldelse. Alle børn skal udfordres individuelt afhængigt af egne legebehov. Vil dit barn helst udforske junglen på en safaritur? Så bør du montere et rat i eventyrsengen. Bror eller søster vil hellere helt roligt kigge gennem teleskopet og iagttage de fascinerende dyr omkring sig. Deres venner har imens åbnet CrAzY-Shop, hvorfra de sælger billetter til turister, der skal på safaritur. Det ville være ideelt at føje en telefon til Wickey-køjesengen, så vennerne altid kan komme i kontakt med billetsælgerne. Dine børns fantasi og kreativitet kender ingen grænser med en køjeseng af træ. Her kan de frit folde sig ud, og når dagen er omme, så kan de få den nødvendige hvile.

Byg-selv køjeseng af træ

Selv at bygge en køjeseng er på mange familiers to-do-liste. Men hvordan starter man bedst på projekt "seng i børneværelset"? Med vores Wickey-spilop-senge er montagen både hurtig og enkel. Ved fælles hjælp kan familien skabe et helt unikt mesterværk til børnene. Til alle kvalitetsbørnesenge af træ på 200×90 cm medfølger en udførlig og letforståelig monteringsvejledning, som du blot skal følge. Skridt for skridt får du montagen forklaret og illustreret. For at køjesengen til jeres små helte står sikkert i børneværelset anvender vi massive stolper, der måler 58×58 cm, massive træbrædder på 18×120 cm samt en 18 mm tyk tremmebund. Desuden kan du montere alle vores børnesenge spejlvendt. Hvis der med tiden skal ændres noget i børneværelset, så er det nemt at bygge børnesengen om. Når køjesengen med rutsjebane står klar i børneværelset, så kan de små opdagelsesrejsende begynde at udforske vidunderlige verdener.

Vores tip: Surf allerede i dag gennem vores udvalg af unikke spilop-senge hos Wickey, se vores madrasser, eller lad dig begejstre af vores enestående legetårne. Legeredskaberne er, ligesom vores senge, lette at montere ved at følge en detaljeret monteringsvejledning.