Summer Sale! Spar op til  30% – forlænget til og med 03.07.2022! Slå til nu

Indlæser...

Højseng

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Børnehøjseng til at lege og sove i

I vores unikke sortiment af børnesenge finder du ud over køje- og enkeltsenge fra Wickey også højsenge. En børnehøjseng er ofte den ideelle løsning, når du vil forbinde eventyrlig leg og sjov med rekreativ søvn og samtidig udnytte rummet optimalt. For også i små værelser bliver der god plads til at lege, når du har en højseng. Har dine børn længe drømt om at have deres egen højseng med rutsjebane i børneværelset? Med spilop-sengene fra Wickey lærer dine unger at omsætte fantasien til leg, og de forbedrer samtidig deres motoriske færdigheder.

Besøg i dag vores Online-Shop sammen med dine opdagelsesrejsende, og se højsengene fra cRaZy-serien, og bestil din favorit fordelagtigt hos Wickey. Du kan for eksempel opfylde dine børns himmelske ønske om en højseng med rutsjebane og samtidig nyde godt af fremragende produktkvalitet. Bestil også tilhørende Wickey-madrasser i vores Online-Shop!

Højt til vejrs: Højseng i børneværelset

En spilop-seng er et blikfang i ethvert børneværelse. Dine børn kan ved hjælp af forskelligt tilbehør skabe deres helt egen fantasiverden. Sammen med deres venner kan de ombord i en Wickey-højseng dykke dybt ned i verdenen under vandet. Børnene kan opbevare deres fundne skatte i multi-loop hængetasken på spilop-sengen. Via den stabile klatrestige kommer det skibets crew lynhurtigt op til kaptajnen. Hvis der skulle mangle bestemte detaljer til legen på jeres højseng af naturligt træ, så kan den altid udbygges med vores cool sengetilbehør. Uanset om det er postkasse, håndgreb, rat eller børneteleskop - der er garanti for leg og sjov. Dine små klatreaber kommer højt til vejrs på deres nye seng med massive bærestolper og føler sig som store helte i Wickey-eventyret. Beslutter du dig for en højseng med rutsjebane, kan børnene efter en god nattesøvn lynhurtigt suse ned ad rutsjebanen og opleve nye spektakulære historier.

Højseng i høj kvalitet ideel til små børneværelser

Til små værelser er projekt „byg-selv højseng“ en ideel og let måde at holde orden på alt legetøjet. Tit og ofte er børneværelset ikke stort nok til, at alle børnemøbler og alt legetøj kan være der. En højseng på 200×90 cm af nordisk fyrretræ er den perfekte løsning til opdeling af et lille værelse. For under højsengen er der plads til mange af børnenes småting og legesager, så værelset kommer til at se meget større og mere ryddeligt ud. Ovenover, i den dejlige hyggeoase på tremmebunden af massivt træ og madrassen, kan dine pirater og prinsesser sove vidunderligt og opleve himmelske drømme i en børneseng med tag. Indret værelset som en enestående eventyrverden. Uanset om det er børnesenge til piger eller børnesenge til drenge - hos Wickey finder du et stort udvalg af spilop-senge i forskellige farver og i bedste

Vidste du?

Wickey-børnesenge kan monteres spejlvendt. Hvis du på et tidspunkt sammen med børnene vil møblere om på værelset, så kan jeres selvbyggede højseng med rutsjebane tilpasses det nyindrettede rum. Når du er inde på vores hjemmeside, så kig også en gang på vores Wickey Sale-afsnit og få fingre i en spilop-seng til superpris eller en køjeseng til søskendebørnene.