Spar op til  30%! Slå til nu

Indlæser...

Enkeltseng

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Køb med fordel enkeltsenge 200x90 cm online

Hver eneste aften, når månen står op, og stjernerne begynder at funkle på himlen, er det tid for de mindste at gå til ro. Uanset om det allerede er som treårig eller lidt senere - på et tidspunkt bytter barnet vuggen eller tremmesengen ud med en børneseng. Hos Wickey kan vi online tilbyde dig forskellige enkeltsenge til dit børneværelse. I disse vidunderlige spilop-senge af træ kan dine børn ikke bare få en god og forfriskende søvn, de kan også lege kreative lege. For at kunne opfylde vores høje kvalitetskrav bliver der i vores egen sengeproduktion i Tyskland udelukkende anvendt naturligt og ubehandlet træ af nordisk gran eller fyrretræ. For at give hver børneseng i vores CrAzY-serie n sikker ramme og god stabilitet består tremmebunden og sengen af massivt træ. Ud fra Wickey-spilop-sengenes kreative temaer og farver kan du skabe en helt unik eventyrverden i børneværelset. Du kan lade dit barn afgøre, om det foretrækker en seng med delfiner på ekspedition i havet eller hellere vil være helten i sine egne drømme i brandbilssengen.

Udform en individuel børneseng

Vores spilop-senge til børn kan udformes helt individuelt. Du kan vælge forskelligt tilbehør og forskellige farver hos Wickey: Eventyrsengen af høj kvalitet vil lyse op i børneværelset, hvis du vælger børnenes yndlingsfarve til dugen.

Det særlige ved den dug, vi anvender på børnesengene med tag, er, at de små helte gerne må male på den, for Fantasy-dugen er nem at vaske. Derudover kan du lade din personlige smag afgøre, om enkeltsengens udseende skal være naturtræ, eller om du foretrækker at male den ud fra dine egne idéer. Det massive træ er helt ideelt til en hvid maling eller en anden kulør i børneværelset. Selvfølgelig er sengen med en tremmebund i massivt træ.

Til en Wickey-børneseng kan vi tilbyde det specielle tilbehør, såsom dugene i oplevelseslejren, i farverne grøn, æblegrøn eller gul. Der sættes ingen grænser for dine børns kreativitet, når de leger i eventyrsengen.

Spilop-seng til at lege og drømme i

Godnathistorien er for næsten alle børn en del af aftenritualet, og med unikke Wickey-spilop-senge bliver hver fortælling til et fantasifuldt eventyr.

Veludhvilet efter nattesøvnen glæder alle børn sig til nye oplevelser: Uanset om det er før børnehaven eller før sengetid - sengen er det faste holdepunkt for legen. Tag for eksempel en Wickey-enkeltseng med en legeafsats. Fra tårnet styrer kaptajnerne deres skibe og skuer i det fjerne nye skatteøer. Og én ting er helt sikker: Efter de spændende oplevelser kan dit barn hvile sikkert og godt i den hyggelige børneseng. Tag et kig online og se også vores tilhørende Wickey-madras, der er den ideelle madras til børnesengen. Hvis dine børn gerne vil højt til vejrs, så kan du i vores Online-Shop i stedet købe en højseng til en fordelagtig pris.

Vidste du?

Ud over vores børnesenge og legetårne til haven kan du også få fantastiske legehuse, gyngestativer og unikt tilbehør til legetårnene. For når solen skinner ind ad vinduet til børneværelset, så trækker den alle udendørs. På gyngen bliver der gynget om kap, og i sandkassen bygges der kæmpeborge af sand. For endnu større variation kan du tage et kig på andre legestativer og legehuse på stolper hos FATMOOSE!